Snack csomagolások

Miért üres félig?

A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a rágcsák, chipsek, a mogyoró vagy a popcorn. Egy baráti összejövetel vagy egy otthoni mozizás kellékei.

A csomagolás kibontása után feltétlen elvárás, hogy a termék a megszokott élményt adja, legyen friss, ropogós. Ehhez azonban speciális eljárásokra is szükség van, még az sem véletlen, hogy a csomagolás félig van csak tele.

A snack csomagolás ismérve, hogy a legtöbb esetben szendvics szerkezetűre esik a választás.

A duplex fóliák is felelnek azért, hogy a megfelelő fényvédelem és az oxigénzáró képesség érvényesülhessen, e nélkül a csomagban lévő termék nem tartaná meg azt az állapotot, ahogy a tasakba került.

A vásárlók sokszor nem értik, hogy miét van csak félig tele a zacskó, pedig a levegő és védőgáz nagyon fontos, ez tölti ki az üres helyet. A szállítás során ez védi meg a chipset, hogy nehogy összetörjön, a lufi effekt a minőség egyik biztosítása miatt fontos. Mint más élelmiszeripari termékre, erre is jellemző, hogy a legszigorúbb eljárásoknak kell megfelelni, illetve ennél a csomagolási módnál is választható a flexo vagy a kisebb szériás digitális nyomda adta lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy a csomagolás külső részén grafikai megoldások segítség az eladást.

További csomagolástípusaink