Perforálás

MEGOLDÁSUNK

Egyedi igényekre szabott csomagolási megoldásaink három különböző perforálási technológiával készülhetnek.

Elsősorban a friss élelmiszerek minőségének megőrzése, illetve a termék kibontásának megkönnyítése érdekében alkalmazunk perforálást.

blank
blank

TECHNOLÓGIA

  • Mikroperforáció
  • Makroperforáció
  • Lézer perforálás

A mikroperforáció során a fóliát 1mm-es lyukakkal, négyzetcentiméterenként ötször sűrűn átlyuggatjuk. Az így elkészített csomagolás megfelelő szellőzést biztosít, miközben megőrzi a termék hőmérsékletét, és frissességét.

Elsősorban friss áruk csomagolásához ajánljuk, a pékáruktól a friss zöldségeken át a gyümölcsökig. Maximum 1600 mm szélességig.

blank

A makroperforáció esetében 5-8mm átmérőjű lyukakat helyezünk el a fólián, hogy a becsomagolt termék egyszerre legyen védve a külső hatásoktól, és megfelelően szellőzön.

A makroperforált csomagolásokat elsősorban friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz ajánljuk. Maximum 1300 mm szélességig.

blank

Rendkívül precíz technológia, mérnöki pontossággal képes akár mintaszerű, akár sorlyukasztásra. A nagysebességű, négy fejes lézer perforátor 50 micron átmérőtől bármilyen egyedi méretig használható.

‘Easy open’ és egyéb kreatív perforálási megoldásokhoz ajánljuk. Maximum 1700 mm szélességig.

blank
blank