Digitális nyomtatás

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készítjük el ügyfeleink termékeik csomagolását.

MEGOLDÁSUNK

A digitális nyomtatás technológiájának köszönhetően nincs szükség nyomóforma (klisé) készítésére, hisz a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások rugalmasan és korlátlanul elvégezhetők.

Sipospack digitális nyomdánk flexibilis tervezést biztosít partnereink számára.

A kis példányszámú nyomtatás lehetővé teszi azt, hogy a piacra jutás gyors és egyszerű legyen, illetve azt, hogy partnereink a termékeiket könnyen prezentálják kiállításokon vagy egyéb promóciós események során.

Címkézés helyett

Az öntapadós címkézés helyett érdemes digitális nyomtatás útján készülő csomagolást választani, hisz ezzel sok időt és energiát spórolhatunk meg. Az ügyfelek és a fogyasztók visszajelzése alapján megrendelőink a csomagolások megjelenését személyre szabottan bármilyen verziószámban kérhetik és azt bármikor megváltoztathatják a tökéletes végeredmény érdekében. Ebben is gyors ügyintézést garantálunk ügyfeleinknek.

Okos csomagolás

A QR kóddal Spotify és TikTok stb.. kóddal ellátott okos csomagolások nyomtatásakor is főként digitális technológiát alkalmazunk, ami lehetővé teszi, hogy kis széria-számban és számos variációban elkészítsük a kívánt termék-csomagolást.

Környezetbarát

Digitális nyomtatás során ügyfeleinknek ugyanúgy lehetőségük van újrahasznosítható és lebomló csomagolóanyagok közül választani. A trendet követve az iparilag és az otthon komposztálható csomagolások terén egyaránt teljeskörű megoldást kínálunk partnereinknek. Az általunk forgalmazott lebomló csomagolóanyagok biológiai eredetűek, illetve biodegradálhatóak.