Állateledel csomagolás

Az állateledel csomagolásra már régóta nem lehet úgy tekinteni, mint egy periférián lévő mellékes termékre. A piaca folyton nő, a vevők pedig egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a gyártóknak.
Nem csak praktikus szempontok számítanak, hogy a szállítás, tárolás könnyebb legyen, hanem esztétikai kívánalmak is megfogalmazódnak: a csomagolás tetszetősségére vonatkozóan.

Az állateledelek csomagolása is nagyot változott az elmúlt időszakban.

Többféle elvárásnak kell megfelelni, mind a gyártó cégek, mind a vásárlók részéről.

Míg az előbbi a megrendelésnél a csomag megbízhatóságát tekinti elsődleges szempontnak: jól záródjon, ne szakadjon, addig a vevőket egyre inkább az esztétikum is érdekli. A praktikusság is fontos szempont, visszazárható legyen a tasak vagy igaz gourmet élmény ígérjen a beltartalom a kis kedvencnek. A jó csomagolás eladja az árut, és a DOYPACK csomagolás előnyei vitathatatlanok: jól tárolja a benne lévő terméket, az eledel megtartja állagát, a szagok nem érződnek át a csomagoláson, a lézer perforáció miatt könnyen bontható. E mellett a tasakra kerülő grafika és információ a Sipospack Kft. digitális nyomdájával könnyen megvalósítható, legyen szó kis szériás digitális vagy flexo nyomtatásról.

További csomagolástípusaink