5+1 érv Doypack csomagolás mellett

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Tasak gyártás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

5+1 érv Doypack csomagolás mellett

Hogy miért a legkedveltebb csomagolási mód a Doypack? Bemutatjuk legfontosabb érveinket mellette!

  1. Könnyen nyitható

A lézer perforációval előkészített tépéskönnyítő funkció nem csupán kényelmi megoldás a Doypack csomagoláson! Ez teszi lehetővé, hogy egy mozdulattal, olló nélkül kibonthassuk a talpas tasakunkat. A zippes kialakítással a csomag könnyen nyitható vagy visszazárható. A Sipos easyopen™ funkció olyan újítás, ami olló nélkül is megkönnyíti a tasak felnyitását!

  1. Újrahasznosítható

Ha a Doypack csomagolás egynemű anyagból, polipropilénből készül, akkor újrahasznosítható, környezetbarát. A Sipospack Kft. az egynemű termékeik előállításával támogatja a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát.

  1. Egyedi nyomtatással lehet vonzóbbá tenni

A Doypack csomagolásra vitt nyomatok, grafikai megoldások nem csak nagy reklámértékkel bírnak, hanem a cég imidzsét is növelhetik. Kis mennyiségől (3000 db) rendelhető a digitális nyomtatás, amely egyedi grafikát adhat a a cég Doypack termékének.

  1. Választható fényes vagy matt kivitelben

Fényes vagy matt kivitelben is kérhető. A matt felület kevésbé tükrözi a fényt, ami lágyabb, visszafogottabb megjelenést kölcsönöz a termékeknek. A matt csomagolás gyakran társul a természetességhez és az ökológiai tudatossághoz is, ami a fenntarthatóságra törekvő márkák számára teszi vonzóvá.

A fényes kivitel különösen jól működik a prémium kategóriánál, ahol a cél a luxus és az exkluzivitás sugárzása. A Sipospack Kft. megrendelői akár különleges színekben is gondolkodhatnak, az ezüst vagy népszerű rose gold is választható, ráadásul újrafelhasználható formában, DoyPPack kivitelben.

  1. Zöld energiával állítják elő

A Sipospack Kft. napelemek által termelt áramot használja a gyártás során, csökkentheti a zöld energia környezetvédelmi szempontból és költséghatékonyságból is fontos szempont. A megújuló energiából készítik a környezetbarát csomagolásokat, amelyek újrahasznosíthatóak és lebomlóak.

+1 érv

További lehetőségekkel bővült a Sipospack Kft. termékportfóliója.  A cég ezentúl Snack Bag®, Sachet®, Side Gusset® és Paper® formátumot is kínál…


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!