Egyedi fejlesztések a különleges igényekre

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Élelmiszer-ipari csomagolás, Snack csomagolás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Egyedi fejlesztések a különleges igényekre

A Sipospack Kft. portfóliójában egyre nagyobb szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek a partnerek különleges igényeit kívánják kiszolgálni. Az egynemű, polipropilén csomagolás kiváló választás folyékony halmazállapotú termékekhez: olajokhoz, szójaszószokhoz – hiszen különösen jól zárható. Ám ez még nem minden!

Az élelmiszer-ipari termékek tárolása sokkal szigorúbb szabályoknak felel meg, mint egy általános csomagolás. A Sipospack Kft. PP – azaz polipropilén, egynemű anyagból készíti a csomagolásai egy részét, ezt kínálja a partnereinek. Milyen előnyei vannak?

Megfelel a benne tárolandó anyag tulajdonságainak!

Ez a csomagolás magas gázzáró és erős aromazáró képességgel rendelkezik, ugyanakkor klórmentes. Kiválóan alkalmas folyékony halmazállapotú anyagok tárolására: fűszer olajaknak, olajnak, szójaszószoknak kitűnő választás.

A száraz termékeknél is ajánlott, a sós snackek, különböző bevonatú magvak, a sós mogyoró esetében az élelmiszer megtartja a minőségét, állagában változás nem áll be. A PP csomagolás jól heged, azaz jól záródik. Kávék, fűszerek tárolásánál a visszazárhatóság is fontos szempont. A különböző kivitelű tasakos megoldás közül a terméknek megfelelőt kell választani: simítózáras Doypackot vagy oldalredőst, esetleg háthegesztettet.

És ez még nem minden! Választható két vagy három rétegben – attól függően, mi az igény. A csomagolás lehet átlátszó, ablakos vagy fényzáró (nem ablakos), matt és fényes külső rétegű.

Újrahasznosítható!

A PP-polipropilén anyag mivel egynemű, maximálisan újrahasznosítható! Az egynemű termékeink előállításával támogatja a cég a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát. Ezzel is csökkentve a környezet terhelését, illetve ökológiai lábnyomunkat.

Többféle kivitelben

A csomagolóanyagot a Sipospack Kft. nyomtatott sík fóliában, de tekercses formában automata csomagológépekre is tudja kínálni, épp olyan átmérőben, amit a partner igényel, és olyan paraméterekkel, ahogy szeretné.

Roll of wrapping plastic stretch film on white background. Vector illustration

Választható nyomatlanul vagy nyomtatással.

Reklámértékkel bír

A nagy szériás fólianyomtatáson túl adott a lehetőség, hogy kis szériában, de gazdaságosan nyomtassunk. A csomagolások designja, a rajta lévő információk nagyon fontosak. Kerüljük a címkézést hiszen külön művelet felvinni a külső részre, ami plusz idő, másrészt újabb anyagtípus kerül a csomagolásra, ami tovább bonyolítja vagy lehetetlenné teszi az újrahasznosítást.

A digitális nyomdatechnológia biztosítani tudja a különböző grafikai elemeket, a széles spektrumú színvilágot. A Sipospack Kft. a HP Indigo nyomtatóval és saját grafikussal segíti a különböző tervek megvalósulását.

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!