Új a kínálatban: rose gold csomagolás

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Tasak gyártás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Új a kínálatban: rose gold csomagolás

A cég megrendelői a különleges színű, metallizált csomagolásban már nem csak az ezüst, hanem a nagyon divatos rose gold színt is választhatják! Ráadásul újrafelhasználható formában, a közkedvelt DoyPPack kivitelben.

Az ékszerek világában már régóta hódít a rose gold szín, ez a modern rózsaarany szín, amely most a Sipospack Kft. csomagolásában is megjelent. S hogy mi az eredete? A cárok neves ékszerésze, Carl Fabergé volt talán az első, aki rose gold-ot, más néven rózsaaranyt használt díszes alkotásaiban. A gyönyörködtető lágy rózsaszín szín valójában három különböző fém keveréke: a sárga arany, az ezüst és a réz található meg benne. Majd száz évvel később pedig újra hódít, ékszerekben, ruhákban és a csomagolásban is trendinek számít. Jól mutatna benne kozmetikum, különleges protein vagy bármilyen exkluzív termék.

Nem csak szép, környezetbarát is

A rose gold csomagolás csillogása a népszerű DoyPPack formához kapcsolódott, a talpas csomagolás egynemű anyagból, polipropilénből készül, így teljes egészében újrahasznosítható. A cég az egynemű termékeik előállításával támogatja a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát. Ezzel is csökkentve a környezet terhelését és az élelmiszerpazarlást. Előállításához a cég napenergiát használ fel, ezzel is figyelve a környezetvédelemre.

Mitől lesz egyedi?

A csomagolást az egyedi grafika fogja a megrendelő ízlésre szabni. Ez a felület kiválóan nyomtatható. A Sipospack Kft. nyomdatechnológiája a legnagyobb kihívásoknak is megfelel: a HP Indigó 20000 nyomtatóval nincs olyan grafikai elem, amit ne kérhetne a megrendelő, ráadásul kis szériában is gazdaságosan.

QR kód beolvasás indul!

A csomagoláson többféle elem is elhelyezhető, ezek közül érdemes a kis helyet elfoglaló, bár annál több információt tartalmazó QR kódot választani. Elég a telefonra egy appot letölteni, ami beolvasva a QR kódot már ki is bontja a mögötte rejlő üzenetet.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!