Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Bio- és organikus termék csomagolás, Digitális nyomtatás, Flexo nyomtatás, Hírek, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Új termékek a portfólióban

További lehetőségekkel bővült a Sipospack Kft. termékportfóliója.  A cég ezentúl Snack Bag®, Sachet®, Side Gusset® és Paper® formátumot is kínál a megrendelőinek.  A különböző kiszerelésekben egy fontos közös tulajdonság mindenképp érvényesül: mindegyik újrahasznosítható csomagolásban érhető el!

A Sipospack Kft. tovább bővítette a termékkínálatát, a partnerek ezentúl például Sipos Snack Bag® formátumba is kérhetik a produktumaikat. Ez a csomagolási méret kifejezetten előnyös a chipsek, aszalványok, cukorkák számára.  A csomagolás tulajdonságai közé tartozik, hogy újrahasznosítható formában készül el, flexó vagy digitális nyomdával is kérhető.  Utóbbi előnyei közé tartozik, hogy új lehetőségeket biztosít a csomagolás világában, hiszen az egyedi megjelenés egyre fontosabb. A Sipospack Kft. nyomdatechnológiája a legnagyobb kihívásoknak is megfelel: a HP Indigo nyomtatóval nincs olyan grafikai elem vagy szín, amit ne kérhetne a megrendelő, ráadásul kis szériában is gazdaságosan.

Mit tud a Sipos Sachet®?

A rágógumit, a müzlit vagy akár az irodaszert is ebbe a formába ajánljuk csomagolni. A csomagolás újrahasznosítható, ugyanakkor szerkezetét tekintve eurofüllel ellátott, tehát az értékesítésnél könnyen a vevő látóterébe tehető, kiemelt szerepet kaphat az árusításnál. Amikor egy termék nagy reklámértékkel bír, különösen fontos, hogy a design és a csomagoláson lévő információk a lehető legnagyobb marketing értékkel bírjanak. Ehhez a digitális nyomtatást érdemes választani, mely se színben, se megjelenésben nem ismer lehetetlent.

Kávénak vagy kenyérnek

A csomagolási formák közül a Sipos Side Gusset® formát leginkább kávénak, kenyérnek tervezték, de akár állateledel csomagolására is alkalmas lehet.

A Sipos Paper® és a csokoládé

Az új lehetőségek közül csokoládénak, tésztának vagy akár granolának a Sipos Papert® érdemes választani. A természetes anyagból előállított papírból készülő csomagolás környezetbarát és újrahasznosítható, ugyanakkor hőre hegeszthető. Szűz rostpépből készül, hővel hegeszthető – oxigén és ásványiolaj-záró képessége van. Ennek köszönhetően lehetséges elsődleges csomagolásra használni, mivel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági feltételeknek is megfelel. Kiváló tulajdonságai miatt ugyanúgy viselkedik a gyártósoron, mint más anyagok. Szerkezete stabil, nem reped, nem szakad, flexibilis, könnyen hajlik, rugalmas. Optikai fehérítőt nem tartalmaz.

+1 tipp

A Sipospack Kft. a bemutotatt csomagokat kérés esetén tépéskönnyítő füllel is ellátja. Míg más tasakoknál egy olló ikon mutatja, hogy hol vágjuk fel, hogy a visszazárhatóság funkcionáljon, ennél a megoldásnál egy perforált lézermetszés fogja ezt megoldani, aminek a mentén csak el kell tépni a tasakot.

 

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!