Újrahasznosítható csomagolás a teának?

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Élelmiszer-ipari csomagolás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Újrahasznosítható csomagolás a teának?

Az élelmiszerek között több olyan is akad, amelyeknek a minősége nagyban múlik a csomagoláson. Ide tartoznak a különböző teák is, hiszen az aromás növények tárolása különösen fontos. A csomagolás segít abban, hogy a termék megőrizze állagát, illatát, ugyanakkor felhívja magára a vásárló figyelmét. Mit kínál e téren a Sipospack Kft?

 

Széleskörű választék, egyénre szabott termék kínálat – ez akár szlogenje is lehetne a Sipospack Kft-nek, valójában ez csak a valóság egy része. A cég számára az élelmiszerek csomagolása nem jelent nagyobb kihívást, pedig ezeknél a termékeknél sokkal szigorúbbak a szabályok. A szabályozáson túl pedig ott sorakoznak a megrendelő kívánságai, amelyek igazodnak az élelmiszer, jelen esetben a tea tulajdonságaihoz. A teafű köztudottan aromás növény, ezért tárolása különösen fontos, már a boltok polcain és majd otthon is.

Újrahasznosítható csomagolás

A szálas teát sokan kedvelik, hiszen ez a tealevél egyik legértékesebb része. A tea íze felöntésenként változhat, nem mindegy, hogyan tárolták, csomagolták a leszedése után, és az sem, mi hogyan vigyázunk arra, hogy megőrizze minőségét. Azon felül, hogy a teánkat szobahőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől mentes helyen tároljuk, a csomagolásra is fordítsunk gondot. Ez eladóként és vásárlóként egyaránt fontos. A Sipospack Kft. a szálas teákhoz, legyen szó kisebb vagy nagyobb mennyiségről a Doypack csomagolást ajánlja. Ennek anyaga újrahasznosítható, környezetbarát, hiszen egynemű anyagból, polipropilénból készül. A cég az egynemű termékeik előállításával támogatja a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát.

 

Egy mozdulattal visszazárható csomagolás?

A csomagolás tekintetében a vásárló részéről fontos szempont, hogy könnyen ki tudja nyitni és akár vissza tudja zárni. Épp ezért a lézer perforációval előkészített tépéskönnyítő funkció nem csupán kényelmi megoldás a csomagoláson! Ez teszi lehetővé, hogy egy mozdulattal, olló nélkül kibonthassuk a talpas tasakunkat, amiben a teát tároljuk. A zippes kialakítással a csomag könnyen nyitható vagy visszazárható. Ez utóbbi a teák esetében különösen fontos. A Sipos easyopen™ funkció olyan újítás, ami olló nélkül is megkönnyíti a tasak felnyitását,A Doypack tasakokat lehet nyomtatni, ami a címkézés helyett különösen jó megoldás. A csomagolásra vitt nyomatok, grafikai megoldások nem csak nagy reklámértékkel bírnak, hanem a cég imidzsét is növelhetik. Ma már igen népszerű a QR kód a csomagoláson, ezzel a lehetőséggel élve további információt tudunk szolgáltatni, akár a webshopra vagy a cég online felületére irányítani a vásárlót.

A filteres teák kedvelőinek

A filteres teáknál a teafű adagonként porciózva is csomagolást kap. Az újrahasznosítható csomagolás ebben az esetben is fontos szempont, természetes módon megvalósítható. Ugyanakkor a nagy egység mellett a filterek egyenként is reklám értékkel bírhatnak! A dobozon belül ugyanis eltérő csomagolásban: egyedi szöveggel, egyedi grafikai elemmel jelenhet meg minden filter.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!