Megosztás


Olló nélkül is kinyitható!

Nehéz kibontani az adott termék csomagolását? Ollóra lenne szükség, de nincs kéznél egy sem? Nekünk már született rá megoldásunk!

A hétköznapokban is szeretnénk minél gyorsabban megoldani a problémáinkat, és ha csomagolástechnikáról van szó, akkor a vásárló egyik szempontja, hogy gyorsan kibonthassa a tasakokat. Csakhogy a jól záródó csomagolás felnyitásához többnyire ollóra van a szükség, ami pont akkor nincs kéznél, amikor kellene. A Sipospack Kft. egyedi igényekre szabott csomagolási megoldásokat kínál az érdeklődőnek, és január elsejétől bevezetett egy új technikát: kérés esetén lézer perforációval látja el a talpas tasakjait!

A Sipos easyopen™ funkció olyan újítás, ami annyira megkönnyíti a tasak felnyitását, hogy egy gyors mozdulatra van csupán szükség, semmi másra! Ez különleges fogyasztási élményt ad a vásárlónak, amiből egy termékgyártó biztos előnyt tud kovácsolni a cége számára.

Mi jellemzi ezt a technikát?

A lézer perforáció rendkívül precíz technológia, mérnöki pontossággal képes akár mintaszerű, akár sorlyukasztásra. A nagysebességű, négy fejes lézer perforátor 50 micron átmérőtől bármilyen egyedi méretig használható.

Hogyan lesz egy tasak lézer perforált?

A cég nyomdatechnológiájának segítségével a tasakra nyomódik a kívánt minta – ez történhet digitális technológiával vagy flexó nyomtatással. Ezután következik a kasírozás, amikor több szerkezet egymáshoz laminálódik, ezt nevezzük szendvics szerkezetnek.

Ezek után következik a perforáció, ahol egy vékony csíkban megsértjük a fóliát, ez az eljárás teszi lehetővé, hogy a csomagolást minél könnyebben el lehessen tépni, azaz könnyedén ki lehessen nyitni.

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!