Műanyag tégely helyett Doypack csomagolás

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Lebomló csomagolások, Tasak gyártás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Műanyag tégely helyett Doypack csomagolás

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a korszerű talpas – Doypack tasakok legalább annyira megvédik a benne lévő tartalmat, mint egy műanyag tégelyek. Milyen előnyökkel számolhatunk, ha ezt választjuk az árunknak? Megmutatjuk!

Nem dől fel, bármilyen terméket elhelyezhetünk benne, és nagyon könnyű felbontani! Sőt! Vissza is zárhatjuk! A Doypack csomagolás méltán népszerű, mondhatni, az egyik legnépszerűbb választási lehetősége a Sipospack Kft. széles körű portfóliójából. A lézer perforációval előkészített tépéskönnyítő funkció nem csupán kényelmi megoldás, ami egy mozdulattal lehetővé teszi a csomag kibontását, a zippes kialakítással együtt a csomag könnyen nyitható vagy visszazárható. Ez élelmiszerek esetében nagyon fontos, hiszen óvni tudjuk a termékünket a napfénytől, a levegő páratartalmától vagy bármilyen szennyeződéstől. Az árut a fogyasztó nem fogja áttölteni másik
tárolóba, így a csomagolás reklámértéke – amit a megrendelő rányomtat, végig szem előtt lesz.

Még milyen előnyökkel rendelkezik?

A műanyag tégelyekkel szemben nem kell felcímkézni, a doypack tasakokat nyomtatni lehet, ez nem csak költséghatékonyabb megoldás, hiszen a talpas tasak nagyobb felületet tud biztosítani a reklámnak, céges adatoknak, akár egy QR kódnak, ami további információt adhat a vásárlónak vagy egy különleges, egyedi élményt a háttértartalommal. Ezt sem ördöngösség elkészíteni! A Sipospack Kft. nyomdatechnológiája a legnagyobb kihívásoknak is megfelel: a HP Indigó 20000 nyomtatóval nincs olyan grafikai elem, amit ne kérhetne a megrendelő, ráadásul kis szériában is gazdaságosan. A doypack tasaknak nincs szüksége külön dobozra, önmagában esztétikus.

Környezetbarát? Újrahasznosítható?

A Sipospack Kft. számára fontos a környezetvédelem. A talpas csomagolás egynemű anyagból, polipropilénből készül, így teljes egészében újrahasznosítható. A cég az egynemű termékeik előállításával támogatja a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát. Ezzel is csökkentve a környezet terhelését és az élelmiszerpazarlást. Előállításához a cég napenergiát használ fel, ezzel is figyelve arra, hogy lehetőleg zöld energiát használjon fel a gyártás során. Sajnos a tégelyes megoldásnál a címke, az alumínium zárófólia miatt az újrahasznosítás kevésbé vagy egyáltalán nem megoldható. És ha a felhasználó nem elég tudatos? A számok akkor is magukért beszélnek! A talpas tasak csupán egy harmad súlyú egy tégelyhez képest, ha nem a megfelelő helyen végzi sorsát, akkor is sokkal kevésbé szennyezi a környezetét. Egyedi megoldást keresőknek is kiváló választás: már rose gold színben is elérhető!


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!