Pudingok fény- és aromazáró tasakban

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Élelmiszer-ipari csomagolás, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Pudingok fény- és aromazáró tasakban

A legtöbb élelmiszernek speciális csomagolásra van szüksége. Ilyen a por állagú puding is. Amíg nem használja fel a fogyasztó, meg kell őriznie színét, állagát, kiváló minőségét. A megfelelő tasak kiválasztása ráadással hozzáadott értékkel bír.

A Sipospack Kft. széles portfóliójának egy része az élelmiszerek csomagolása. A széles kínálat ezen a téren is megmutatkozik, a megrendelő számos formából, méretből választhat. A gyártót kötik az élelmiszeripari szabályok, és figyelembe veszi a kor kihívásait: legyen minél kisebb az energiafelhasználás, legyen minél nagyobb a környezetvédelmi szempontoknak való megfelelés. A protein puding csomagolása hasonló más termékekhez. A puding tartsa meg fizikai tulajdonságait: színét, állagát, illatát, miközben olyan tetszetős külsőt öltsön magára, amire a vásárló is felfigyel.

Protein puding polipropilénbe öltöztetve?

A protein puding csomagolására a Sipospack Kft. termékei közül a legalkalmasabb a Doypack csomagolás. A talpas tasak újrahasznosítható anyagból készül, ami egyet jelent azzal, hogy környezetbarát. Az egynemű anyag, a polipropilén újrafeldolgozása ugyanis ma már teljesen természetes.

Nyomtatható felszín, aromazáró beltartalom

A Doypack csomagolás előnye, hogy viszonylag nagy felületet kínál a reklámra. A cég ipari parkjában megtalálható a flexo nyomtatás – ami klisével, nagy tömegben igazán gazdaságot, és a legújabb digitális nyomda is, amely kisebb szériában, egyedi, változó grafikával tudja az ügyfelek vizuális kívánságait gazdaságosan kihasználni. Kerülve a címkézést, ami árt az újrafelhasználhatóságnak. A protein pudingnál fontos, hogy a csomag aroma- és fényzáró legyen, nedvesség ne jusson bele. Ezt a Doypack csomagolás megint csak tudja.

A Luxoya termék arany színben készült el, Doypack csomagolású, de nem újrahasznosítható és nem rendelkezik Sipos easyopen™ funkcióval

Olló nélkül, egy mozdulattal kinyitni?

A vásárlói igények egyre csak nőnek. Ma már az is elvárás, hogy a csomagolás könnyen nyitható legyen, de ha úgy hozza a felhasználás, akár visszazárható legyen. Mi erre a megoldás? A lézer perforációval előkészített tépéskönnyítő funkció, ami nem csupán kényelmi megoldás a csomagoláson! Ez teszi lehetővé, hogy egy mozdulattal, olló nélkül kibonthassuk a talpas tasakunkat, amiben a protein pudingot megvásároltuk. A Sipos easyopen™ funkció olyan újítás, ami bármilyen eszköz nélkül megkönnyíti a tasak felnyitását.

 

A

Aranyló luxus: Luxoya

A Sipospack Kft. aranyba öltöztette a Luxoya márka rostkomplex pudingjait. A gyártó igényeire szabva igazán különleges csomagolást kapott a A Luxoya innovatív étrend-kiegészítője, a négyféle ízben kapható puding. A termék életmódváltó programmal segít biztosítani az egészséges táplálkozást. A fényes, arany csomagolás, ahogy korábban a rose gold, kísérleti jelleggel valósult meg, hogy a ragyogást, a különleges hatást és a luxus érzését keltse a vásárlókban.

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!