Miért jó a párnatasakot választani?

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Élelmiszer-ipari csomagolás, Flexo nyomtatás, Lebomló csomagolások, Tasak gyártás Comments: 0

Miért jó a párnatasakot választani?

Az egyik leggyakrabban használt forma a csomagolásban a párnatasak. Ez egy egyszerű, rendkívül költséghatékony és megbízható csomagolási mód.

Honnan kapta a párnatasak a nevét? Úgy kell elképzelni, mint egy párnahuzatot. A gyártás során a fóliát ketté hajtják, és alul – felül lehegesztik, ez lesz a tasak oldaléle. Miután a tasakba belekerül a termék, a tasak felső oldalát gondosan le lehet zárni, így garantálva a termék hosszú szavatossági idejét. A tasakokat lezárása történhet speciális aromazáróval, amit olyan laminált szerkezetű ún. fémgőzölt anyagból készít a Sipospack Kft., ami lehetővé teszi a termék friss aromájának megőrzését. Igény esetén talpas, simítózáras és visszazárható verzióban is megrendelhetőek a párnatasakok.

A párnatasak reklámértéke

A Sipospack Kft. két specialitást is kínál a párnatasakhoz. Nem a formán változtat, hanem nyomdatechnikai rugalmasságot kínál a csomagolás felületéhez. Ez azt jelenti, hogy a digitális nyomdatechnikának köszönhetően akár már kisebb mennyiségben és nagyobb grafikai változatossággal lehet rá nyomtatni. A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé vált a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára, a Sipospack Kft. még a tervezésben is tud segítséget adni. A párnatasakok igény szerint kis és közepes méretben is elérhetőek, illetve a SIPOS Design csomagolás tervezési szolgáltatásnak köszönhetően a termékcsomagolások tervezését is igénybe lehet venni. Számít ugyanis az ágazati trend, a fogyasztói célcsoport és a közvetíteni kívánt üzenet. Természetesen nagyobb mennyiségnél a Sipospack Kft. is a flexo technikát alkalmazza.

 

A párnatasak újrahasznosítható?

A csomagolások gyártásánál nem a forma dönt arról, hogy újrahasznosítható-e vagy sem. Minden esetben azon múlik a környezettudatosság, hogy milyen anyagból készült az adott csomagolás. A 100%-ban újrahasznosítható PP (polipropilén) vagy a lebombló PLA és celofán csomagolóanyagok gyakran választott típusok, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környezetet kímélő megoldásokat. A környezetbarát párnatasakok segítségével így partnereink akár piaci előnyre is szert tehetnek, és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!