Eseményre szabott csomagolások – húsvét

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Csomagolástervezés, Édességipari élelmiszer csomagolás, Élelmiszer-ipari csomagolás Comments: 0

Eseményre szabott csomagolások – húsvét

A csomagolás lehet állandó és lehet egyedi. A nagyobb ünnepek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a termékek új ruhát kapjanak, és ezzel kitűnjenek a polcokon.

Megéri alkalmanként más csomagolást választani a termékünknek? Lehet egyedi designnal dolgozni? Van lehetőség kisebb szériában nyomtatni? Mindezt gazdaságosan? A válasz mindenképp az, hogy igen!
Legyen szó élelmiszerről vagy másról, bármilyen boltba lép is be a vásárló, maga körül gazdag kínálatot talál. A kutatások azonban azt bizonyítják, hogy még a márkahűekre is hat egy új csomagolás, egy tetszetős külső, egy vidám vagy éppen szezonális grafika. Az ünnep ugyanis épp arról szól, hogy térjünk el a megszokottól, változtassunk! Díszítsük a lakást, az asztalra is más étel kerüljön. A Sipospack Kft. hamar felismerte a vásárlói igényeket, és az egyedi, eseményre szabott csomagolást nagyszerű marketing eszköznek tartja. Ajánlja is a partnereinek!

Éljen Sipos Design ® adta lehetőségekkel!

A Sipospack Kft. csapata minden ötletre nyitott, ami akár az egyedi csomagolást illeti. A grafikus megvalósítja az elképzelést, a különleges nyomdatechnológiával pedig nincs akadálya akár kis szériában létrehozni a termékek csomagolását. A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépnek köszönhetően egyszerűbbé vált a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára, kisebb mennyiségben és nagyobb grafikai változatossággal, az ünnepre is odafigyelve lehet rá nyomtatni. Idén a Ceres Kft. sós fonott kalácsa három különböző csomagolást kapott, ezeket a Sipospack Kft. tervezte meg a cégnek. Az ünnepre készülve három néphagyomány jelenik meg a fólián: a barkaszentelés, a kiszehajtás és a villőzés.

A vásárlók így nem csak egy finom kalácsot vihetnek haza, hanem plusz információt, a húsvéthoz kapcsolódó érdekességeket is találnak a fólián. A kalács csak a Penny Marketben vásárolható meg.

Álljon meg a lábán!

A csomagolás terén számos forma közül választhatnak a partnerek. Az egyik legkedveltebb csomagolási forma a Sipos DoyPPack®, ami újrahasznosítható, polipropilén anyagból készülhet. A vásárlók nagyon szeretik, mert nem kell a tartalmát kínálótálkába helyezni, a csomagolás az egyedi design miatt az ünnepi asztal dísze is lehet. Ilyen termék lett a Sipospack Kft. munkái közül a Demeter csokoládé tavaszi nyuszidrazséja.

A csomagoláson lévő Sipos easyopen™ funkció olyan újítás, ami annyira megkönnyíti a tasak felnyitását, hogy egy gyors mozdulatra van csupán szükség, semmi másra! Az olló nélküli nyitás fokozza vásárlói élményt, ugyanakkor a termék visszazárható. A lézerperforáció nélküli tasakok ma már inkább bosszúságot okoznak, így érdemes ezzel a forradalmi újítással is számolni. Ahogy minden más anyagra, a Sipos DoyPPack®– ra is kérhető az egyedi grafika.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!