Találkozzon a Sipospack Kft-vel az Interpack kiállításon!

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Digitális nyomtatás, Hírek, Tasak gyártás Comments: 0

Találkozzon a Sipospack Kft-vel az Interpack kiállításon!

Idén is megrendezik Düsseldorfban az Interpack kiállítást, ahol a csomagolóiparral foglalkozó cégek bemutatkozhatnak. Nem csak a csomaglóanyagokat vagy a csomagológépeket, a legújabb innovációs változásokat, hanem a szakma legfontosabb világszereplőit is fel lehet keresni a standokon. A fenntarthatóságtól a digitalizációig; májusban azt lehet megnézni egészen közelről: mi lesz holnap. Keresse fel a Sipospack Kft standját, hiszen mi is a kiállítók között vagyunk!

 

A Sipospack Kft. évek óta részt vesz a legnagyobb csomagolástechnikával foglalkozó kiállításon, az Interpackon, 2023-ban május 4-10 között Németországban. A Düsseldorfban megrendezett programra a világ minden tájáról érkeznek, 2017-ben 55 országból 2865 kiállítót és közel 200.000 látogatót regisztráltak. A világ legfontosabb csomagolástechnikai kiállításán a Sipospack Kft-t a 8a pavilonban az E22-es standon kereshetik fel az érdeklődők. S hogy mivel készülünk? Bemutatjuk cégünk működésének alappilléreit.

A digitális nyomtatás előnyei

A Sipospack Kft. nyomdatechnológiája a legnagyobb kihívásoknak is megfelel: a HP INDIGO 20000 nyomtatóval nincs olyan grafikai elem vagy szín, amit ne kérhetne a megrendelő. A digitális nyomtatási technológiák új lehetőségeket biztosítanak a csomagolás világában, ahol az egyedi megjelenés nagyon fontossá vált. Ez a technika a kis szériás csomagolásoknak is kedvez. Címke helyett válassza az előre nyomtatott digitális nyomtatást!

A Doypack csomagolás népszerűsége

Az egyik legnépszerűbb csomagolási forma a talpas tasak. Ez a sík fóliával szemben szó szerint „megáll a lábán” – nem dől fel az asztalon nyitás után, használat közben is stabilan áll.

A talp maga lehet íves,  negyvenöt fokos, alsó hegesztéses vagy anélküli, ahogy a megrendelő szeretné. A tasakra kerülhet euró fül, ez a kialakítás teszi lehetővé, hogy a tasakot akár felakasztva tároljuk. Ebből sem csak egyfajta van: lehet lyukasztott vagy eurofüles. Az is válaszható, ezzel egyedire lehet formálni, hogy a tasaknak milyen legyen a széle, akár mind a négy lehet lekerekített. Kérés esetén cégünk a Doypack csomagokat tépéskönnyítő füllel is ellátja.

Sipos Paper® aromazáró hegedő papír

Az ún. hegedő papír, ami a cég portfóliójában  „Sipos Paper®” márkanév alatt található – szűz rostpépből készül, hővel hegeszthető – oxigén és ásványiolaj-záró képessége van.

Ennek köszönhetően lehetséges elsődleges csomagolásra használni, mivel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági feltételeknek is megfelel. Kiváló tulajdonságai miatt ugyanúgy viselkedik a gyártósoron, mint más anyagok. Jól nyomtatható – akár flexo, akár kisebb szériában digitális nyomdával, mérete alakítható. Szerkezete stabil, nem reped, nem szakad, flexibilis, könnyen hajlik, rugalmas. Optikai fehérítőt nem tartalmaz.

Meglepetés minden érdeklődőnek

A 8a pavilon, E22-es standját felkeresők, akik meglátogatják a Sipospack Kft-t, ajándékot kapnak, egy újrahasznosítható műanyagba csomagolt magyar finomságot: a sajtos tallért. A csomagolás magán hordozza a kor elvárásait, a digitális nyomtatás lehetőségeit. Olvassa be a QR kódot, amely átvezeti a digitális térbe, ezúttal LinkedIn oldalunkra.

Keressen fel bennünket!


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!