Ezentúl Doypack csomagolásban a Nutriversum termékek!

Megosztás


Ezentúl Doypack csomagolásban a Nutriversum termékek!

A műanyag tégelyek helyett a Doypack csomagolást választotta az ismert komplex táplálék- és étrendkiegészítő termékcsaládokkal foglakozó cég, a Nutriversum. A változásnak a tetszetős külső választása mellett egyéb okai is voltak.

Mindannyiunk számára fontos, hogy kortól függetlenül támogassuk az egészségünket, és az étkezéseinket a megfelelő vitaminokkal is kiegészítsük. Azt, hogy ezeket a tablettákat esetleg porokat hogyan tároljuk, megint csak nem mellékes. A Nutriversum cég a műanyag tégelyek helyett a modern Doypack csomagolásra váltott, amelynek előnyeiről már korábban olvasható volt a blogunkon.

Kevesebb műanyagra van szükség!

A változtatás a cég számára is számos előnnyel bír, évi szinten több mint két tonnával kevesebb műanyagra lesz így szükség. Ez a környezettudatosság és zöld szemlélet egyre fontosabb a vállalatok számára, ráadásul a költséghatékonyságra is befolyással van. Miben jobb választás még a Doypack? A jövőben a dobozra külön elkészülő címkékre sem lesz már szükség, hiszen a Doypack csomagolást a Sipospack Kft digitálisan nyomtatja. Ezzel a technikával bármilyen grafika vagy színvilág megvalósítható, akár a régi forma egy az egyben is átültethető, de ez mégsem jár plusz anyagköltséggel.

Az új csomagolás harmadik pozitív tulajdonsága, hogy jóval kevesebb helyet foglal, hiszen a tasak laposabb, mint egy henger alakú doboz. Ez hosszú távon a szállítás során is érezhető lesz: egy dobozban több termék fér majd el, csökkenni fognak a logisztikai költségek.

A vásárló élménye

A Doypack csomagolású termékek egyre népszerűbbek, és ennek oka abban is keresendő, hogy a vásárlónak is fontos, miben viszi haza, vagy miben tárolja – mondjuk jelen esetben a vitaminjait. A Doypack csomagolás lézer perforációval rendelkezik, vagyis olló nélkül, könnyen fel lehet bontani, és egy mozdulattal vissza lehet zárni a tasakokat.

Az otthoni tárolásnál sem mindegy, mi mekkora helyet foglal el, a lábukon stabilan megálló csomagolások a szekrényekben kevesebb helyen is elférnek, mint korábbi műanyag dobozos társaik. A fogyasztók egyre erősebb igénye az is, és ez a legújabb kutatások szerint már befolyásolja a vásárlásaikat, hogy egy csomagolás legyen újrahasznosítható, ne terhelje meg a környezetünket. A Sipospack Kft. által gyártott Doypack csomagok ennek az elvárásnak is megfelelnek.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!