Fenntarthatósági díjat nyert a Sipospack Kft!

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Hírek, Lebomló csomagolások, Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Fenntarthatósági díjat nyert a Sipospack Kft!

A Trade magazin negyedszerre hirdette meg a Fenntarthatóság Szimbóluma pályázatot. A versenyre érkezett nevezésekből idén 18 pályázó nyerte el a díjat a meghirdetett öt kategóriában. A nyertesek között van a Sipospack Kft. is.

A Fenntarthatóság Szimbóluma verseny célja, hogy minden évben nyilvánosságot kapjanak azok a cégek és pályázataik amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő eléréséhez. Olyan cégek és projektek részesülnek elismerésben, amelyek hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez, a klímaváltozás elleni küzdelem támogatásához, a körforgásos gazdaság szereplőinek nagyobb számához, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemhez, és a hulladékkezelés hatékonyságának növeléséhez, beleértve a környezetbarát csomagolóanyagok jelenlétének növelését.

A képen Sipos Balázs átveszi a fenntarthatósági díjat.

A meghirdetett öt kategóriába érkezett pályázatokat egy előszűrés után, nagyszámú szakmai zsűri értékelte online formában, majd pedig személyesen egy második fordulóban. Idén először indulhattak a pályázók önálló CSR kategóriában is. Azok a pályázatok, amelyek az elérhető maximális pontszám 70%-át elérték, megkapták a Fenntarthatóság Szimbóluma díjat. Az idei díjazottak a Business Days 2023 konferencián, 2023. szeptember 27-én, Tapolcán, a Hunguest Hotel Pelionban vehették át a szakmai zsűri jelenlévő képviselőitől az elismerő okleveleket és különdíjat, és mostantól használhatják a Fenntarthatóság Szimbóluma 2023 védett jelölést.

Átadják a fenntarthatósági díjat a Sipospack Kftnek

Fenntarthatóság Szimbóluma díjat nyert a Sipospack Kft is a Sipos DoyPPack újrahasznosítható csomagolásával a termék kategóriában. Ráadásul ezek a csomagolások a Nap energiájával készülnek. A megújuló energiából készülő a környezetbarát csomagolások, újrahasznosíthatóak és lebomlóak.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!