Egyedülálló Coop Rally csomagolás

Megosztás

Posted by: Papp Noémi Category: Hírek Comments: 0

Egyedülálló Coop Rally csomagolás

Az idei évben a Gyermelyi tészta új szintre emelte a csomagolás művészetét a Coop Rally limitált kiadásával. Azonban a különlegesség nemcsak a tészta tartalmában rejlik, hanem hozzá választott csomagolásban is. A termékgyártás és csomagolás együttessége adja az egyedülálló terméket. A cég elképzeléseit a Sipospack Kft. valósította meg: a HP Indigo 20000-es digitális nyomdagéppel.

A Coop Rally egy olyan rendezvény, ahol a résztvevők  körülutazzák az országot, és különböző kihívásokat teljesítenek, közben pedig a Coop által kínált termékeket használják. Az idei rendezvény egyik kiemelt terméke a Gyermelyi tészta lett, aminek az új csomagolása már önmagában is izgalmas kalandra invitálja a vásárlókat. A csomagolás azonnal magával ragadja a figyelmet egy vibráló, élénk dizájn segítségével. A színek és grafikák dinamizmust és lendületet sugároznak, ami tökéletesen illik a Coop Rally hangulatához. Az összetéveszthetetlenül friss és fiatalos megjelenés már a bolt polcain is garantáltan felkelti a vásárlók érdeklődését.

A digitális nyomtatás előnyei

Az egyedülálló csomagolást a Sipospack Kft készítette el a HP Indigo 20000-es digitális nyomdagéppel. Ez a gép világszínvonalú technológiát képvisel a csomagolásiparban. A HP Indigo 20000 lehetővé teszi a rendkívül részletes és színvonalas nyomtatást nagy példányszámban is. Ezáltal a Gyermelyi tészta csomagolása minden egyes darabján garantált a minőség. A digitális nyomtatás lehetőséget teremt az egyedi megoldásokra. A Sipospack Kft pedig kihasználta ezt a lehetőséget a Coop Rally csomagolásának tervezése során. A részletgazdag grafikák és a vibráló színek pontosan úgy jelennek meg a csomagoláson, ahogy azt a tervezők elképzelték. A digitális nyomtatás előnyei közé tartozik, hogy új lehetőségeket biztosít a csomagolás világában, hiszen az egyedi megjelenés egyre fontosabb. A Sipospack Kft. nyomdatechnológiája a legnagyobb kihívásoknak is megfelel: a HP Indigo 20000-es nyomtatóval nincs olyan grafikai elem vagy szín, amit ne kérhetne a megrendelő, ráadásul kis szériában is gazdaságosan.

A vásárlói élmény fokozása is fontos

A Gyermelyi tészta limitált Coop Rally csomagolása egy igazi műalkotás. A Sipospack Kft. által alkalmazott HP Indigo 20000-es digitális nyomdagép lehetővé tette, hogy a dizájn és a minőség egyedülálló szintre emelkedjen. Ez a csomagolás nemcsak a termék tartalmát, hanem magát a vásárlási élményt is fokozza, és egyben példaként szolgál arra, hogy hogyan lehet a technológia és a dizájn ötvözésével kiemelkedő eredményeket elérni a csomagolásiparban.

 

 

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!