Így öltöztettük ünneplőbe a Gyermelyi tészta csomagolását

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Így öltöztettük ünneplőbe a Gyermelyi tészta csomagolását

Múlt hét csütörtökön jelent meg a SIPOS TV legújabb epizódja, amiben bemutattuk, hogyan öltöztettük a Gyermelyi tészta-márka két népszerű termékét karácsonyi csomagolásba. Azonban a boltok polcain ideiglenesen elérhető egyedi csomagolás nem csak a karácsony apropóján, hanem a vállalat 50. születésnapja alkalmából is aktuálissá vált, ezért mind a két jeles ünnepet figyelembe vette a Gyermelyi a  csomagolás „ünneplőbe öltöztetése” során.

A SIPOSPACK csapata által készített és a Gyermelyi, arculatért felelős kereskedelmi és marketing csapata által tervezett sajátos csomagolások ünnepi hangulatát a karácsonyi dizájn biztosítja, a félévszázados születésnapot pedig a logó felett elhelyezett “50 éves” felirat jelöli büszkén.

Rugalmas és gyors tervezés a digitális technológia segítségével

Ahhoz, hogy bemutassuk az ünnepi csomagolás-tervezés történetét, személyesen ellátogattunk a Germelyi tésztagyárába, ahol Pósfai Csabával, a gyár igazgatójával beszélgettünk a projekt megvalósulásáról. Csaba kiemelte, hogy a rugalmas és gyors tervezés a digitális nyomtatásnak volt köszönhető, amivel garantálni tudták, hogy a kivételes csomagolások már jóval karácsony előtt az üzletek polcaira kerülhessenek. Ellentétben (a nagyobb mennyiség esetén használt) az IPrint nyomdánkban szintén elérhető flexonyomtatással, a digitális nyomtatás során nincsen szükség nyomóforma vagy klisé készítésére, ami jóllehet, hogy gazdaságossá teszi a nyomtatást, de jócskán több időt is igényel.

A videóban elárultuk azt is, hogy a projekt a grafika leadásától számítva 10 nap alatt megvalósulhatott, ami azt jelenti, hogy rendkívül gyorsan piacra vezethetőek az ehhez hasonló egyedi csomagolás-ötletek. Csaba szerint számos további megoldás kivitelezésére a digitális nyomtatás nyújthat segítséget, és néhánnyal bizonyára élni is kívánnak a jövőben. A gyárigazgató szerint a termékfejlesztés során elengedhetetlen a kísérletezés, a különböző variációk összehasonlítása, esetleg a termékek éles tesztelése valódi piaci környezetben, melyekhez a legkevésbé rögös út a digitális technológián át vezet.

Kisebb ökológiai lábnyom a SIPOSPACK megoldásaival

Egyedi csomagolási megoldásaink nem csak ránézésre különlegesek. A SIPOSPACK vállalatunknál nem pusztán trend, hanem alap a környezetet kímélő technológiák használata, amivel garantáltan kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk hátra magunk után. A Gyermelyi tészták egyedi csomagolásának elkészítése során elsődleges szempont volt az is, hogy újrahasznosítható anyagokat használjunk, ami kevésbé terheli a bolygónkat és környezetünket.

Te milyen egyedi ötlettel dobnád fel a termékeid csomagolását? Csapatunk egészen az ötleteléstől a piacon való realizálásig végigkísérve segít elképzelésed megvalósításában.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!