Friss salátakeverék egyedi karácsonyi köntösben

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Friss salátakeverék egyedi karácsonyi köntösben

Két héttel ezelőtt bemutattuk, hogyan öltöztettük a Gyermelyi tészta-márka két népszerű termékét karácsonyi csomagolásba, legújabb projektünk keretében pedig a K&K Family magyar saláta gyártó népszerű terméke kapott digitális nyomdánkban ünnepi köntöst.

Szezonális csomagolás a digitális technológiának köszönhetően

Ma már a legtöbb vállalkozás próbál ünnepi hangulatot teremteni termékeinek értékesítése során. Karácsonykor a legtöbb iroda, üzlethelyiség és kirakat alakul át, hogy a díszes és meghitt környezet kialakításának segítségével növeljék a vásárlók fogyasztási és vásárlási kedvét.

A szupermarketek polcain vagy az interneten árult termékek esetén a leghatásosabb marketing kommunikációs eszköz a szezonális termékcsomagolás készítése. Számos kutatás szerint az ünnepi csomagolással ellátott termékek nem csak a törzsvásárlók körében népszerűek, hanem azoknál is, akik így szívesen meglepik barátaikat és családtagjaikat valami hasznos vagy finom ajándékkal. (A K&K Family salátája esetén pedig valami frissel és egészségessel is.)

A ünnepi vagy szezonális csomagolások elkészítését a legegyszerűbben a digitális nyomtatás technológiájával végezhetjük el. Mivel nincs szükség nyomóforma használatára, a digitális grafikai tervezést követően azonnal nyomtatható a csomagolásunk.

A K&K Family karácsonyi csomagolása

A K&K Family salátakeverékének ünnepi csomagolása is az IPrint digitális nyomdánkban készült. A 100%-ban újrahasznosítható polipropilén csomagolás kiváló választás lehet azoknak a termékforgalmazóknak, akik friss zöldséget vagy gyümölcsöt kínálnak vásárlóiknak, hisz az a többször átmosott és megtisztított terméket tökéletesen védi minden szennyeződéstől, így tartalma biztonságosan fogyasztható közvetlen a csomag kibontása után.

A termék hosszantartó frissességét az általunk alkalmazott lézerperforáció, illetve a megfelelő mennyiségű levegővel feltöltött tasak biztosítja, ezáltal képes minőségét a K&K Family salátakeveréke hosszabb távon is megőrizni. Ráadásul ezek a csomagolóanyagaink ún. „anti-fog” technológiával készülnek, ami meggátolja, hogy a tasak belülről bepárásodjon.

A K&K Family tulajdonosával készített interjúnk

Korábban már készítettünk egy interjút A K&K Family tulajdonosával, Kemény Kristóffal, aki akkor elmesélte, hogyan rukkoltak elő egyik csomagolásuk kreatív megjelenésével. Az „Árven Garden” Kristóf lányáról, Árvenről kapta a nevét, akinek úgy szeretett volna kedveskedni a család, hogy a kislány ízlése által megkomponált salátakeveréket róla elnevezve dobják piacra. Az erről szóló videónkat itt láthatjátok:

Te milyen csomagolással készülsz a következő ünnepi időszakra?

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!