Savanyúságok új köntösben, a Vegipont doypack csomagolása

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Digitális nyomtatás, Élelmiszer-ipari csomagolás, Hírek, Tasak gyártás Comments: 0

Savanyúságok új köntösben, a Vegipont doypack csomagolása

Legutóbbi videónkban Garzó Galateával beszélgettünk, aki nem rég a Cápák között c. műsorban is szerepelt, ahol testvérével együtt nyűgözte le a zsűrit snack savanyúságaikkal.

 

A Vegipont Kft. célja a nagy- és kiskereskedők kiszolgálása magas minőségű, népszerű savanyúságokkal. /vegipont.hu/

Örömünkre szolgált, hogy mi készíthettük el a Vegipont csomagolását, amit praktikus és modern külső jellemez.

A Vegipont egy teljesen új stílus irányzatot alakított ki a savanyuságok piacán. Cukormentes és gondosan összeválogatott hazai termelőktől használnak fel alapanyagokat.

Nyomtatott Doypack csomagolás savanyúságok számára

A Vegipont esetén a savanyúságok számára a doypack csomagolási formát választottuk. Ez az elegáns csomagolási típus talp kiképzésének köszönhetően szó szerint jól megállja a helyét a polcokon.  Folyékony, pépes és darabos termékek és élelmiszerek csomagolására is gond nélkül alkalmazható, valamint visszazárható verzióban is el tudjuk készíteni. A Doypack csomagolás hatékonysága miatt jó lehetőség lehet a papír címkézés kiváltására is.

Csomagolás készítés akár 1000 darabos mennyiségtől a digitális nyomtatás segítségével

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. A legmodernebb technológiánk által az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mivel nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

A Vegipont számára összesen 40.000 db csomagolást készítettünk, de 4 különböző változatban, aminek rugalmas kivitelezéséhez szintén a digitális nyomtatás technológiáját alkalmaztuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!