Részt vettünk a 2022-es ProSweets Cologne kiállításán Kölnben

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Részt vettünk a 2022-es ProSweets Cologne kiállításán Kölnben

2022-ben a SIPOS Group vállalatcsoportunk is képviseltette magát az édességipar egyik legfontosabb – ProSweets Cologne néven megrendezett – B2B kiállításán Kölnben. A nagyszabású rendezvény az édességiparon belüli ellátási lánc szereplőinek szól, ahol az ágazatot kiszolgáló cégek találkozhatnak egymással, illetve bemutathatják meglévő szolgáltatásaikat.

A Sipos Group természetesen a csomagolóipar tagjaként mutatta be szolgáltatásait és különböző technológiai megoldásait az eseményen résztvevő más vállalatoknak. Csomagolást készítő nyomdánkban már megalakulásunk óta kiszolgáljuk az élelmiszer- és édességipar termékforgalmazóit, így nagy tapasztalattal rendelkezünk azzal kapcsolatban, hogy magas minőségű és minden szempontból hatékony csomagolást készítsünk az élelmiszeriparban működő ügyfeleinknek.

Innovatív szolgáltatásaink a fókuszban

A rendezvényen megismerkedtünk a Choco Moon képviselőivel, akik magas minőségű magyar csokoládéjukat mutatták be a kiállításon.

IPrint vállalatunk – számos komoly hazai szereplőt kiszolgálva – élen jár a digitálisan nyomtatott csomagolások piacán, ami felé láthatóan egyre nagyobb az igény és érdeklődés idén is, hisz segítségével sokkal gyorsabban, rugalmasabban és kisebb példányszámban nyomtathatnak a márkatulajdonosok. Illetve kreatív és egyedi megoldások is egyszerűen megvalósíthatók vele.

Egy másik népszerű szolgáltatásunk az ún. okos csomagolások (smart packaging) készítése, ami komoly meghatározója lehet a piacnak a 2020-as években. Az okos vagy intelligens termékcsomagolások attól különlegesek, hogy egy olyan speciális nyomtatott kód található rajtuk, melyet valamilyen okos eszközzel beolvasva további kommunikációs vagy interakciós élmény nyújtható a fogyasztók számára.

SIPOSPACK vállalatunkkal pedig az újrahasznosítható, egynemű termékeink előállításával támogatjuk a csomagolóanyagok körforgásba terelését, reciklálhatóságát. Ezzel is csökkentve a környezetünk terhelését, illetve ökológiai lábnyomunkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL

 

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!