Nyitáskönnyítővel ellátott simítózáras csomagolások

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Élelmiszer-ipari csomagolás, Hírek Comments: 0

Nyitáskönnyítővel ellátott simítózáras csomagolások

A simítózárral ellátott csomagolások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az élelmiszeripari termékek piacán. Nem véletlen, hisz a sok szempontból praktikus funkció nem csak egyszerűvé teszi a magában foglalt termék többszöri adagolását, hanem garantált prémium hatást is kölcsönöz a készítménynek és ezzel együtt a márkának.

A jól láthatóan felvitt nyitáskönnyítő lézeres bevágás pedig egy olyan extra funkcióval bővíti a kinyitási élményt, ami segítségével bárki könnyedén kinyithatja a termék csomagolását, anélkül, hogy bármilyen segédeszközt (kés, olló stb.) igénybe venne.

A simítózáras tasakok előnyei

  • Hosszan tartó minőségmegőrzés
  • Aromazáró funkció
  • Eltarthatóság növelése
  • Praktikus többszöri adagolás
  • Újrahasználható csomagolás
  • Prémium külső

A lézeres perforáció segítségével könnyedén kinyílik a csomagolás

Az egyedi formában és méretben kérhető tasakokat lezáráskor egy speciális aromazáróval látjuk el, amit olyan laminált szerkezetű ún. fémgőzölt anyagból készítünk, ami lehetővé teszi a termék friss aromájának megőrzését. Így növelhetjük a termék eltarthatóságát, illetve adagolása a simítózár segítségével nagyon praktikussá válik.

Simítózáras Doypack csomagolás nyitáskönnyítővel

Népszerű termékünk, a SIPOS DoyPPack csomagolás igény esetén talpassimítózáras és visszazárható verzióban is megrendelhető. Ügyfeleinknek, akik polcra állítható talpas tasakot keresnek, azoknak kifejezetten a Doypack csomagolást ajánljuk, amiről részletesebben itt írtunk.

Párnatasak csomagolás digitálisan nyomtatva

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. A népszerű aromazáró tasakokat a legmodernebb nyomtatási technológiánk által készítjük, ahol az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mint korábban, mivel nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 500 db kinyomtatott csomagolás után.

A környezetbarát simítózáras csomagolás

környezetbarát párnatasak iprint4you.hu

A simítózárral ellátott és nyitáskönnyítővel ellátott tasakok a hagyományos szerkezet és anyag mellett környezetbarát kivitelben is elérhetőek. A 100%-ban újrahasznosítható polietilén PEpack csomagolóanyag gyakran választott típus, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környeztet kímélő megoldásokat. A környezetbarát tasakok segítségével így partnereink akár piaci előnyre is szert tehetnek és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!