Kedves üzenettel ellátott csomagolással készültünk a Szamos Marcipánnal Valentin napra

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Édességipari élelmiszer csomagolás, Hírek, Snack csomagolás Comments: 0

Kedves üzenettel ellátott csomagolással készültünk a Szamos Marcipánnal Valentin napra

Legfrissebb videókban bemutatjuk nektek, hogyan készül Pilisvörösváron a Szamos Marcipán Szívdesszert névre keresztelt édessége és annak különleges csomagolása, ami nem csak az idei Valentin napot teheti kivételessé, hanem bármely pillanatot, amikor az apró desszert ajándékozásával valakinek kedveskedni szeretnénk.

A híres magyar manufaktúra Szívdesszert terméke már több mint 10 éve kapható, idén azonban a sokak kedvenc édessége rendhagyó csomagolásban kerül a boltokba, amelynek kivitelezésével és nyomtatásával az I Print 4 YOU vállalatunkat bízta meg a Szamos Marcipán Kft.

A Szamos Marcipán képviseletében Dragon Károllyal arról beszélgettünk, hogy a már több mint 200 főt foglalkoztató üzemükben hogyan készítik ezt a szív alakú finomságot, illetve arról is, milyen különleges eljárás segítségével kerül az édességre a 100%-ban újrahasznosítható alumínium csomagolása.

Dragon Károly (Szamos Marcipán) és Hanzély Zsolt (I Print 4 YOU)

Egyedi üzenetek a csomagoláson

A Valentin nap alkalmával megjelenő csomagolás egyedisége abban rejlik, hogy rövid, de kedves üzenetek találhatók rajta, ami bármilyen ajándékozás kísérőelemeként vagy a kisebb hétköznapi kedveskedések kifejezésére is tökéletes lehet. Ennek technikai megvalósítása érdekében egy jól bevált módszert használunk:

Az eljárás során  flexónyomtatást alkalmazunk, amihez egy rugalmas (flexibilis) nyomóformát használunk fel. Ez sok esetben gumiból vagy műanyagból készül. Mivel a nyomóforma (klisé) létrehozása némi időt vehet igénybe, a gazdaságosság érdekében ezért leginkább nagyobb példányszámú nyomtatás során használják ezt a technológiát. Nem véletlen, hogy a csomagolóiparban ez a legelterjedtebb nyomtatási forma, hisz nem ritka a magas szériaszám.

100%-ban újrahasznosítható alumínium csomagolás

A környezet kímélése érdekében a Szamos Marcipán Szívdesszert csomagolása 100%-ban alumíniumból készül, így az szétválasztás nélkül újrahasznosítható, ezzel jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagyva maga után.

A desszert csomagolásához 9 mikron vastagságú, de magas ellenálló-képességű alumínium fóliát használunk, ami az egyszer használatos műanyag csomagolások kiváltására tökéletes lehet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!