Kézműves minőség. Nagyvállalati méretekben.

Megosztás


Kézműves minőség. Nagyvállalati méretekben.

Legújabb projektünk során a Greenjoy vállalatának terveztünk és készítettünk 3 vadiúj snack csomagolást, amely során a digitális nyomtatás technológiáját alkalmaztuk.

A Greenjoy legmodernebb automatizált és robotizált élelmiszeripari technológiák alkalmazásával, emberi kéz érintése nélkül állít elő félkész – és késztermékeket. /greenjoy.hu/

A gyártás előtt a SIPOS Design csapata 4 db csomagolástervezetet készített el, és végül 5 000 példány készült a csomagolásokból. A digitális nyomtatás segítségével lehetőség volt klisé vagy nyomóforma nélkül legyártani a darabokat, ami lehetővé tette az alacsonyabb példányszámú gyártást.

Digitális nyomtatás klisé nélkül

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűen és rugalmasan készítjük el ügyfeleinknek csomagolásukat. Ennek a modern technológiának köszönhetően az előkészület jóval kevesebb erőfeszítést igényel (a flexónyomtatással ellentétben), mivel nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

Kreatív csomagolástervezés

A SIPOS Design a digitális terméktervezésre specializálódott csapata nem csak arról gondoskodik, hogy a termékek minőségmegőrző csomagolásba kerüljenek, hanem arról is, hogy látványos, vonzó megjelenésükkel eredményesebben tudják megszólítani a vásárlókat.

Nyitáskönnyítővel & simítózárral ellátott csomagolás

A Greenjoy új snack csomagolásait is felruháztunk olyan kényelmi funkciókkal, melyek élménnyé teszik a csomagolás használatát a fogyasztó számára.

A simítózárral ellátott csomagolások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az élelmiszeripari termékek piacán. Nem véletlen, hisz a sok szempontból praktikus funkció nem csak egyszerűvé teszi a magában foglalt termék többszöri adagolását, hanem garantált prémium hatást is kölcsönöz a készítménynek és ezzel együtt a márkának.

A jól láthatóan felvitt nyitáskönnyítő lézeres bevágás pedig egy olyan extra funkcióval bővíti a kinyitási élményt, ami segítségével bárki könnyedén kinyithatja a termék csomagolását, anélkül, hogy bármilyen segédeszközt (kés, olló stb.) igénybe venne.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!