Egyedi, lebomló papírpohár nyomtatása

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Egyedi, lebomló papírpohár nyomtatása

A lebomló papírból készülő pohár megfelelő alternatívája lehet a műanyagból készült változatának, hisz újrahasznosítása kevésbé bonyolult technológiai megoldásokkal jár, így jóval kisebb terhelést jelent a környezetünk számára.

A lebomló papír egyik legnagyobb előnye, hogy egy biológiailag lebomló és komposztálható anyagról van szó, így nem szükséges a költséges ipari körülmények megteremtése, hisz ma már otthon is van lehetőségünk papírt komposztálni.

A klasszikusan csak „kávés pohárnak” nevezett papírcsésze jól felhasználható különböző forró vagy hűtött folyadékok (üdítők, szószok, levesek stb.) felszolgálásra, ezért felhasználása igen sokrétű lehet.

Egyedi poharak készítése flexón vagy digitális technológiával

Természetesen a márkatulajdonosok számára elérhető az egyedi poharak készítése, ami vállalatuk arculati elemeként szolgálja a márka erősödését a vásárlóik körében.

Az I PRINT 4 YOU csapata vállalja az egyedi papírpoharak teljeskörű elkészítését akár annak megtervezésétől egészen a nyomtatásig. A nyomtatás technológiáját tekintve ügyfeleink két lehetőség közül választhatnak. A többféle variáció kivitelezéséhez (pl. névre szóló poharak) a digitális nyomda szolgáltatásunkat ajánljuk, az igen magas széria számú projektek kivitelezéséhez pedig a költséghatékony flexónyomtatást ajánljuk ügyfeleinknek.

A CAFE FREI-nek készített papírpoharaink

1. A digitális nyomtatás technológiája

Az IPrint digitális nyomdánk rugalmas tervezést biztosít partnereink számára. A kis példányszámú nyomtatás lehetővé teszi azt, hogy gyorsan elérhetővé tegyék és könnyen prezentálják termékeiket kiállításokon vagy egyéb promóciós események során. Később az ügyfelek és a fogyasztók visszajelzése alapján megrendelőink a csomagolások megjelenését bármikor megváltoztathatják a tökéletes végeredmény érdekében, és ebben is gyors ügyintézést garantálunk ügyfeleinknek.

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készítjük el ügyfeleink termékeik csomagolását.

2. A flexónyomtatás technológiája

Ez a technológia a nevét onnan kapta, hogy a nyomtatás során egy rugalmas (flexibilis) nyomóformát használnak, ami sok esetben gumiból vagy műanyagból készül. A flexónyomtatás gyorsan száradó festékkel történik, illetve a nyomóforma (klisé) elkészítése időigényes, ezért leginkább nagyobb példányszámú nyomtatás során használják ezt a technológiát. Nem véletlen, hogy a csomagolóiparban ez a legelterjedtebb nyomtatási forma, ahol nem ritka a magas szériaszám.

További kreatív design ötletek

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!