Egy 3D-s építészeti makett kísérő-dobozát és kézikönyvét készítette el az IPrint csapata

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Egy 3D-s építészeti makett kísérő-dobozát és kézikönyvét készítette el az IPrint csapata

Az Oroszországban található Letovo nevű magán középiskola nemzetközi pályázat keretében hirdetett versenyt új moszkvai épületük építészeti tervének kidolgozására. Az egyik benyújtott pályázat koncepciótervének néhány látványeleme az IPrint csapatának közreműködésével jött létre. Az ötletet és a grafikai kivitelezést, kedves partnerünk és megbízónk, a De-form stúdió készítette.

A Letovo egy orosz bentlakásos iskola Új-Moszkva területén, Szosenszkoje településen. Egyedülálló oktatási modelljüknek köszönhetően világszínvonalú oktatásban részesülhetnek az ország legtehetségesebb diákjai.

Kép: De-Form Stúdió

Az építészeti koncepciótervezetet különböző látványelemek kísérték, mint pl. az épületterv 3D-s makettja, aminek kísérő-dobozát Plósz Norbert, az IPrint munkatársának tervei alapján készítettük el nyomdánkban. Ugyancsak nyomdánkban készült a tervek kísérőkönyve, ami tartalmazza az építészeti tervek részletes leírását.

Prémium hatású kísérődoboz

Kép: De-Form Stúdió

Ügyfelünk kérésére a kísérődobozt prémium hatású tulajdonságokkal láttuk el. A hullámkartonból készült doboz különlegessége, hogy ragasztás és kipattanó fülek nélkül áll össze, tartása mégis stabil és merev marad. A matt hatású mázolt karton „kinyitási élménye” hasonlít egy mobiltelefon vagy tablet dobozának kinyitásához, ahol szintén a prémium érzet megteremtése a cél.

A koncepcióterv kísérőkönyve

Kép: De-Form Stúdió

Hasonló kínáló- és kísérődobozokat akár kis mennyiségben is tudunk készíteni ügyfeleink számára.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Plósz Norbert – Csomagolásfejlesztő és POS-tervező

Tel.: +36 30 6090 650
E-mail: norbert.plosz@iprint4you.hu

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!