A Toman Diet vadonatúj, simítózárral ellátott exkluzív csomagolása

Megosztás


A Toman Diet vadonatúj, simítózárral ellátott exkluzív csomagolása

A Cápák között című üzleti showműsor egyik zsűrijének, Tomán Szabinának vállalatunk készíthette el vadonatúj termékének csomagolását. A gyártás során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az exkluzív hatást ne csak a grafikai elemek határozzák meg, hanem maga a csomagolás funkciói is.

Matt hatású, simítózáras Doypack csomagolás

A Toman Diet terméke egy matt hatású, simítózáras Doypack csomagolást kapott. Ez az elegáns csomagolási típus talp kiképzésének köszönhetően szó szerint jól megállja a helyét a polcokon. Folyékony, pépes, darabos termékek és élelmiszerek csomagolására gond nélkül alkalmazható, valamint visszazárható verzióban, illetve nyitáskönnyítővel is elkészíthető.

A simítózár, mint exkluzív funkció

simítózárral ellátott csomagolások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az élelmiszeripari termékek piacán. Nem véletlen, hisz a sok szempontból praktikus funkció nem csak egyszerűvé teszi a magában foglalt termék többszöri adagolását, hanem garantált prémium hatást is kölcsönöz a készítménynek és ezzel együtt a márkának. Fő előnyei tehát:

  • Hosszan tartó minőségmegőrzés
  • Aromazáró funkció
  • Eltarthatóság növelése
  • Praktikus többszöri adagolás
  • Újrahasználható csomagolás
  • Prémium külső

A nyitáskönnyítő előnye

A nyitáskönnyítő bevágás pedig egy olyan extra funkcióval bővíti a kinyitási élményt, ami segítségével bárki könnyedén kinyithatja a termék csomagolását, anélkül, hogy bármilyen segédeszközt (kés, olló stb.) igénybe venne.

Digitális nyomtatási technológia

A Toman Diet új termékének csomagolásából 2000 került legyártásra, amit a digitális nyomtatási technológiának alkalmazása tett lehetővé:

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. A népszerű aromazáró tasakokat a legmodernebb nyomtatási technológiánk által készítjük, ahol az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mint korábban, mivel nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 500 db kinyomtatott csomagolás után.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!