A metalizált fólia, mint csomagolóanyag

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

A metalizált fólia, mint csomagolóanyag

A metalizált fólia egy igen népszerű, költséghatékony és elegáns csomagolási megoldás a piacon a termékgyártók körében, hisz alkalmazával erősebb tartással, védelemmel és prémium hatású külsővel láthatjuk el a terméket.

Hogyan készül?

A különleges látványt nyújtó ezüst színre fémgőzölt fóliára UV festékkel- vagy ofszet nyomtatással vagy IPrint nyomdánkban digitális nyomtatással helyezzük rá a grafikát, úgy, hogy az arra felvitt színek az áttetszőség miatt fényesen és fémszerűen tükröződnek a csomagoláson. Azok a felületek, ahova nem kerül festék, azaz nyomatmentesen maradnak, valódi ezüst színű marad, ami önmagában is különleges hatást biztosít a csomagolásnak. Fontos megemlíteni azt is, hogy a metalizált fóliát általában társított fóliaként duplex formában használjuk.

A metalizált fólia előnyei

A tartós védelmet nyújtó fólia egyik nagy előnye, hogy szerkezetéből fakadóan az alumíniumhoz képest súlya jóval könnyebb, bizonyos mértékig vízálló, és jó hő és UV fény tűrőképességgel rendelkezik, ami így természetesen a benne lévő terméket is jobban védi.

A metalizált fólia másik nagy előnye a könnyű újrahasznosíthatóság, a kiváló aromazáró képesség, illetve a jó karcállóság, ami szállítás vagy futószalagon történő mozgatás során jobban védi a terméket.

Dubai vs. magyar csoki csomagolások:

A SIPOSPACK Kft. üzemében folyamatosan tartunk készleten metalizált fóliát, hisz a Taghleef Industries hazai kizárólagos diszribútora vagyunk, így rövid határidővel is tudjuk teljesíteni ügyfeleink kérését.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!