Újrahasznosítható kraft papír hatású doypack csomagolás

sipos doypack kraft csomagolás iprint digitális nyomtatás

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Újrahasznosítható kraft papír hatású doypack csomagolás

Magyarországon egyedülálló gépünknek köszönhetően nyomdánkban elérhető az újrahasznosítható, kraft papír hatású doypack csomagolásunk, amivel könnyen kiváltható a papír címkézés és a nyomóformák (klisék) általi nyomás. Előre megnyomtatott kis és közép szériás mennyiségtől, illetve flexó nyomtatással is kérhető szolgáltatásunk.

A hagyományos kraft papír csomagolás belső műanyag fóliaborítása miatt szétválasztás nélkül nem újrahasznosítható, ezért célszerű a SIPOS DOYPPACK csomagolásunkat választani, hisz egyetlen anyagból (polipropilén) készül, így azt szétválasztás és gond nélkül újra lehet hasznosítani.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

A környezetbarát Doypack csomagolásról

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk közé tartozik az ún. Doypack (talpas tasak) csomagolás tervezése és elkészítése. Ez az elegáns csomagolási típus talp kiképzésének köszönhetően szó szerint jól megállja a helyét a polcokon.  Folyékony, pépes és darabos termékek és élelmiszerek csomagolására is gond nélkül alkalmazható, valamint visszazárható verzióban is el tudjuk készíteni. A Doypack csomagolás hatékonysága miatt jó lehetőség lehet a papír címkézés kiváltására is.

A talpas tasakokat környezetbarát kivitelben kínáljuk ügyfeleinknek, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környezetet kímélő megoldásokat. A SIPOS DOYPPACK segítségével partnereink így akár piaci előnyre is szert tehetnek és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben

A digitális nyomtatás előnyei

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás. Ez a technológia lehetővé teszi azt, hogy a termékgyártók gyorsan elérhetővé tegyék és könnyen prezentálják termékeiket kiállításokon vagy egyéb promóciós események során. Később az ügyfelek és a fogyasztók visszajelzése alapján megrendelőink a csomagolások megjelenését bármikor megváltoztathatják a tökéletes végeredmény érdekében, és ebben is gyors ügyintézést garantálunk ügyfeleinknek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!