Újrahasznosítható és egyedi csomagolás tejtermékek számára

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Újrahasznosítható és egyedi csomagolás tejtermékek számára

Mivel a tejtermékek csomagolásánál a szokásosnál jobban oda kell figyelni a higiéniai előírásokra, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lezárással és védelemmel rendelkezik a polcrakész kínáló csomagolásunk. A friss élelmiszerek, mint a tejtermékek minőségének megőrzése, illetve a termék kibontásának megkönnyítése érdekében olyan tipusú technológiát alkalmazunk, melyek maximális aroma- és vízgőz záró-képességgel rendelkeznek. 

Lebomló csomagolások

Azonban a SIPOSPACK üzemében a tökéletes védelmem mellett a csomagolóanyag újrahasznosíthatóságát is kiemelten fontosnak tartjuk. A trendet követve az iparilag és az otthon komposztálható csomagolások terén egyaránt teljeskörű megoldást kínálunk partnereinknek. Az általunk forgalmazott lebomló csomagolóanyagok biológiai eredetűek, illetve biodegradálhatóak. Szeretnél többet meg tudni arról, hogy pontosan milyen anyagokkal dolgozunk? Erről itt olvashatsz bővebben.

Nyomtatási technológiánk

Az egyedi megoldások kivitelezésének érdekében digitális technológiát alkalmazunk, ami azt is lehetővé teszi, hogy akár kis szériaszámban is elkészítsük a kívánt termékcsomagolást. A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően az előkészület is kevesebb erőfeszítést igényel, mivel nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

Természetesen nagy szériaszám esetén a gazdaságosság érdekében flexó nyomtatást alkalmazunk, ahol a festékátadás tökéletességét a raszterhenger a nyomóformával való érintkezése határozza meg. Tejföl fedő-fólia esetén ugyanúgy flexó nyomtatással 8-12 mikron vastagságú alumíniumra is tudunk nyomtatni.

Nézd meg videónkat is, amelyben bemutatunk egy általunk készített, névre szóló „Tej Eszed Meg” tejtermék csomagolást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!