Teljeskörű csomagoláskészítés mindössze egy hét alatt

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Teljeskörű csomagoláskészítés mindössze egy hét alatt

A SIPOS TV legújabb epizódjában bemutatjuk nektek, hogyan frissítette arculatát a YesLife a SIPOS Design csapatának közreműködésével és azt is eláruljuk, hogyan került nyomtatásba az új csomagolás mindössze egy hét alatt.

A YesLife alapvetően gyümölcstermesztéssel, valamint különleges snack és élelmiszeripari termékek készítésével foglalkozik. Mivel idejük nagy részében a termékeik kiváló minőségének elérésén és fenntartásán dolgoznak, a SIPOS Design munkatársait bízták meg a feladattal, hogy frissítsék a termék arculati elemeit a piac legfrissebb trendjeihez igazodva. A cél az volt, hogy az új külső pozitív és trendi üzenetű legyen, ezenfelül tükrözze az egészséges életmód korszerű elveit.

A YesLife új diszkrét, de feltűnő arculata

Laci, a SIPOS Design grafikusának munkája kivételes eredményhez vezetett: a frissített arculat grafikáját egy ún. metalizált fóliára vittük fel, amire egy matt hatású bopp fólia is került. A metalizált fólia nem csak megfelelő tartást és védelmet nyújt a csomagolásnak, hanem modern és különleges látványt is biztosít. A csomagoláson néhány elem – pl. a logó és az almagrafika – speciális kiemelést és csillogó hatást kapott, hogy ezzel is felkeltse a polcok előtt elhaladó vásárlók figyelmét. A csomagolás még egy további különlegessége, hogy két kiszerelés egymás mellé helyezésével felfedhetjük a YesLife nagyméretű logóját. Arról, hogy kettő vagy több kiszerelés hogyan tud egymással kommunikálni a polcokon, ebben a bejegyzésben írtunk bővebben.

Nyomtatás 1 héten belül

Bányai Áron, a YesLife munkatársa a videónkban elárulta, hogy több módosításra is szükség volt, hogy a végeredmény megszülessen. Ahhoz, hogy rugalmasan el lehessen végezni a módosításokat a nyomtatni kívánt grafikán digitális nyomtatásra van szükség. Ehhez a HP Indigo 20000-es digitális nyomdagépét használjuk. A digitális nyomtatásnak köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetjük minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén.

A teljes videót a tervezés és a nyomtatás folyamatáról itt is megnézhetitek:

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!