Snickers limitált csomagolásban a futball szerelmeseinek

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Snickers limitált csomagolásban a futball szerelmeseinek

A MARS amerikai központú élelmiszeripari cég 2 millió darab különleges csomagolású Snickers szelettel készült a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság alkalmából. A 2 millió csokoládészelet csomagolásait 2 ezer különböző témában készítették el; országzászlók, érzelmi hangulattal kapcsolatos szavak és a futballhoz köthető népszerű kifejezések (pl. kapufa) kaptak helyet a csomagoláson.

Ezt a nagyszabású projektet a HP Indigo 20000-es digitális nyomdagéppel tudták kivitelezni, amellyel a mi nyomdánk is rendelkezik. Ennek a modern technológiának köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén. A Snickers példája jól mutatja, hogy termékcsomagolás az egyik legrugalmasabban testre-szabható marketing eszköz lehet a fizikai termékeket kínálók számára, mivel számtalan lehetőséget és módot kínál arra, hogyan szólítsuk meg célcsoportunkat.  

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!