Papír címkézés helyett válaszd a digitálisan nyomtatott Doypack csomagolást

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Papír címkézés helyett válaszd a digitálisan nyomtatott Doypack csomagolást

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűen készíttethetik el ügyfeleink Doypack csomagolásukat. Ennek a modern technológiának köszönhetően az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mivel nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

Papír címkézés helyett

Az öntapadós címkézés helyett érdemes a digitális nyomtatás útján készülő Doypack csomagolást választani, hisz ezzel sok időt és energiát spórolhatunk meg.  Az ügyfelek és a fogyasztók visszajelzése alapján megrendelőink a csomagolások megjelenését személyre szabottan bármilyen verziószámban kérhetik és azt bármikor megváltoztathatják a tökéletes végeredmény érdekében. Ebben is gyors ügyintézést garantálunk ügyfeleinknek.

Kreatív felhasználás

A Doypack csomagolás folyékony, pépes és darabos termékek és élelmiszerek csomagolására is gond nélkül alkalmazható, valamint visszazárható verzióban is el tudjuk készíteni. Ezért is ez a csomagolási típus hatékonysága miatt jó lehetőség a papír címkézés kiváltására.

Az IPrint digitális nyomdánk rugalmas tervezést biztosít partnereink számára. A kis példányszámú nyomtatás lehetővé teszi azt, hogy ügyfeleink rugalmasan tervezzenek, és hogy számos lehetőséget kipróbáljanak a piacon.

A talpas tasakok a hagyományos szerkezet és anyag mellett környezetbarát kivitelben is elérhetőek, ami egyre népszerűbb választás az ügyfelek körében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!