Aromazáró párnatasakok nyomtatása akár 500 darabos mennyiségben eltérő grafikával

aromazáró párnatasak iprint4you

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Aromazáró párnatasakok nyomtatása akár 500 darabos mennyiségben eltérő grafikával

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. A népszerű aromazáró párnatasakokat a legmodernebb nyomtatási technológiánk által készítjük, ahol az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mint korábban, mivel nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 500 db kinyomtatott csomagolás után.

A párnatasak tulajdonságai

párnatasak tulajdonségai iprint4you.hu

Sokoldalú felhasználhatósága miatt egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk közé tartozik a párnatasak csomagolás tervezése és elkészítése. Ezt a praktikus csomagolási formát a csomagolófólia félbehajtásával és kétoldali hegesztésével hozzuk létre. Miután a tasakokat feltöltjük a kívánt termékkel, a tasak felső oldalát gondosan lezárjuk, így garantálva a termék hosszú szavatossági idejét.

A tasakokat lezáráskor speciális aromazáróval látjuk el, amit olyan laminált szerkezetű ún. fémgőzölt anyagból készítünk, ami lehetővé teszi a termék friss aromájának megőrzését. Igény esetén talpas, simítózáras és visszazárható verzióban is megrendelhetők párnatasak csomagolásaink. Ügyfeleinknek, akik kifejezetten polcra állítható talpas tasakot keresnek, azoknak a Doypack csomagolást ajánljuk, amiről részletesebben itt írtunk.

párnatasak iprint4you.hu

SIPOS Design csomagolás tervezés

A párnatasakokat igény szerint kis és közepes méretben is elérhetőek, illetve a SIPOS Design csomagolás tervezési szolgáltatásunknak köszönhetően vállaljuk termékcsomagolások tervezését, amely során figyelme vesszük az ágazati trendeket, a fogyasztói célcsoportot és a közvetíteni kívánt üzeneteket. A márkatulajdonosokkal közösen dolgozva mindig azon vagyunk, hogy termékük az általuk megálmodott külsőben készülhessenek el.

Környezetbarát kivitel

A párnatasakok a hagyományos szerkezet és anyag mellett környezetbarát kivitelben is elérhetőek. A 100%-ban újrahasznosítható PP (polipropilén) vagy a lebombló PLA és celofán csomagolóanyagok gyakran választott típusok, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környeztet kímélő megoldásokat. A környezetbarát párnatasakok segítségével így partnereink akár piaci előnyre is szert tehetnek és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.

környezetbarát párnatasak iprint4you.hu

Ezen csomagolóanyagok lebomlásával kapcsolatban nem régen egy kísérletbe fogtunk, hogy megfigyeljük, hogy a PLA és cellulóz alapú csomagolóanyagok otthon elvégezhető komposztálási módszerrel milyen mértékben bomlanak le. Az első rész megtekinthető a YouTube csatornánkon:

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!