Kreatív snack és édesipari termékcsomagolások

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Kreatív snack és édesipari termékcsomagolások

A termékgyártók a legsokszínűbb íz- és formavilággal, illetve kiszerelésekkel próbálják kielégíteni a vásárlóikat. Az utóbbi évek trendjeiből jól kirajzolódik, hogy a zöldségből, gyümölcsből és gabonából készült snack-termékek népszerűsége dinamikus növekedést mutat a piacon. IPrint nyomdánk csapata – a piac ezen trendjeit követve és a legmodernebb technológiát felhasználva – tervez és készít kreatív csomagolást snack és édesipari termékek gyártóinak.

A nálunk készült kitűnő aromazárással ellátott csomagolások garantáltan frissen tartják a nassolnivalókat. A legnépszerűbb termékek pl. a chipsek, egyéb sós ropogtatnivalók és számos édesipari termék számára környezetbarát, újrahasznosítható csomagolásokat készítünk, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környezetet kímélő megoldásokat.

Ehhez a Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek használjuk, aminek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készíthetjük el a környezetbarát csomagolásokat. Ennek a modern technológiának köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk bemutatni néhány egyedi ötletet, hogyan lehet kiaknázni a digitális nyomtatás előnyeit.

#1 Névre szóló almachips a YesLife-tól

#2 Informatív csomagolások egyedi szövegezéssel

#3 Spotify kóddal ellátott csomagolások

#4 Egyedi neveket feltűntető popcorn csomagolás

#5 Különböző városnevekkel ellátott sajtos finomságok

#5 Országok ízvilága – Lay’s

Az alábbi videóban pedig bemutatjuk, hogy milyen milyen csomagolást készítettünk a A nagy pénzrablás új évadának megjelenése alkalmából:

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!