Sokszínű csomagolóanyagok az IPrint digitális nyomdától

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Sokszínű csomagolóanyagok az IPrint digitális nyomdától

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készítetthetik el ügyfeleink számos termék környezetbarát csomagolását. Ennek a modern technológiának köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén.

Chipsek, snackek csomagolása

Aromazárással ellátott csomagolásunk garantáltan frissen tartja a nassolnivalókat. A legnépszerűbb termékek, amelyek minőségét ez a csomagolásfajta őrzi, azok a chipsek, de bármilyen snack-termékhez kiváló választás lehet. Környezetbarát kivitelben kínáljuk ügyfeleinknek, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környezetet kímélő megoldásokat.

Megrendelés

Fagyasztott termékek csomagolása

A fagyasztott termékek újra a piac közkedvelt sztárjai. Nem véletlen, hisz rendkívül kényelmes megoldást kínálnak a gyorsan elkészíthető ételeket kedvelő vásárlóknak. A jéghideget kiválóan tűrő környezetbarát csomagolás tökéletes lehet hamburger húspogácsák, rántott húsok vagy rántott sajtok csomagolására, de bármely fagyasztható termék számára alkalmas.

Megrendelés

Táplálékkiegészítők csomagolása

A táplálékkiegészítők már önmagukban is az egészséges életmódot szolgálják, így a környezetbarát csomagolás választása az ilyen termékekhez kiemelten fontos, hisz minden esetben tudatos vásárlók veszik a kezükbe azokat. A képen látható Doypack csomagolásról részletesen ebben a bejegyzésben írtunk, ahol bemutattuk, hogy felhasználálása mennyire sokrétű és kreatív lehet.

Megrendelés

Levesporok, granolék, müzlik csomagolása

A vékony, kecses megjelenés, illetve a tökéletes adagolást kínáló megoldás jól illik különböző levesporok, fűszerek, granolék vagy müzlik csomagolására. Ugyanúgy gondoskodunk a környezetbarát kivitelről, mint az előző csomagolások esetében.

Megrendelés

Húsipari termékek csomagolása

Hústermékek minőségét hosszú ideig megörző csomagolásokat kínálunk ügyfeleink számára környezetbarát kivitelben. Felvágottak, sonkák, szalámik és számos más hústermék csomagolását tudjuk elkészíteni digitális nyomdánkban.

Megrendelés

Tejtermékek csomagolása

A tejtermékek esetében kiemelten fontos a minőségi csomagolás választása, ami garantálja a termék szavatosságának megőrzését és könnyű szállíthatóságát, illetve tárolását is. Legyen szó tejesdobozról, túrók, sajtok vagy tejes desszertek csomagolásáról, nyomdánkban környezetbarát kivitelben készítjük el azokat.

Megrendelés

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!