Ijesztő Halloweeni termékcsomagolások

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Ijesztő Halloweeni termékcsomagolások

Tematikus csomagolás, mint marketingeszköz

A különböző ünnepek, mint a Halloween is, megfelelő alkalom lehet arra, hogy termékünket tematikus csomagolásba öltöztessük. Az ideiglenes termékcsomagolás egyre elterjedtebb marketingeszköze annak, hogy felkeltsük a fogyasztók figyelmét és ezzel vásárlásra ösztönözzük őket. Számos tanulmány szerint a tematikus csomagolások hatékonyan képesek bevonni a fogyasztókat, és nagy mértékben hozzájárulnak a márkahűség megerősítéséhez.

A tematikus csomagolások technológiája

digitális nyomtatás elterjedésének köszönhetően olyan ötletek is költséghatékonyan megvalósíthatóak, amelyek korábban csak súlyos költségek megfizetése árán voltak elérhetőek. Ezzel az egyedi ötleteket megvalósítására is használt technológiával IPrint nyomdánk is rendelkezik.

Ehhez a Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek használjuk, aminek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készíthetjük el a csomagolásokat. Ennek a modern technológiának köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén.

Tudtad?

A halloween kelta hagyományokból kialakult ír ünnep. A kelták hite szerint október 31-én este a holtak szellemei visszatérnek és mivel beköltözhetnek az élőkbe, félelmükben beöltöztek különféle álcázó maskarákba, mert ezzel akarták becsapni és összezavarni a holtak szellemeit. Az egész angolszász világban a halloween a gyerekek ünnepe is.

Előestéjén partikat rendeznek mindenfelé, és sokan jelmezekbe öltözve régi, babonás szokások felelevenítésével, bűvészkedéssel, társasjátékokkal múlatják az időt.

Ebben a bejegyzésben bemutatunk néhány inspiráló ötletet, hogy más márkák mivel készültek idén a Halloween ünnepére és milyen csomagolás design ötletekkel rukkoltak elő fogyasztóik számára, illetve mutatunk pár általunk tervezett csomagolásötletet is.

#1 Pöttyös Halloweeni csomagolása

#2 KitKat Halloweeni csomagolása

#3 Marks & Spencer Halloweeni csomagolás

#4 Burger King Halloweeni csomagolás

#5 Általunk tervezett csomagolások

#6 Általunk tervezett csomagolások

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!