Elmentünk Lappföldre, hogy meglepjük a Télapót egy Mikulás csomaggal

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Elmentünk Lappföldre, hogy meglepjük a Télapót egy Mikulás csomaggal

Különös kalandban volt részünk a hétvégén, hisz elhatároztuk, hogy elutazunk az északi sarkkörön túlra, egészen Lappföldre, hogy meglepjük az „igazi” télapót egy általunk készített és összeállított Mikulás csomaggal.

Modern néphagyományok szerint december 5. éjjelén – december 6. hajnalán a Mikulás meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékot ad nekik. Ez a nemzetközivé vált szokás, azaz az ablakba kitett csizmákba ajándékot helyező titokzatos Mikulásjárás körülbelül egy évszázadra tekint vissza.

Skandináviában a sarkkörön túli vidékeken találjuk a sokan által ún. „igazi Mikulást”, akinek hagyományosan Lappföldhöz kötik alakját. A finn Mikulást Joulupukkinak hívják, őt látogattuk meg mi is a hétvégén, hogy rendhagyó módon őt is meglepjük egy Mikulás csomaggal.

A SIPOSPACK védjegyévé vált a mikulás csomagolás készítése

A történet apropója mögött az áll, hogy a SIPOSPACK védjegyévé vált csomagolás vállalatunk egyik legnépszerűbb termékei közé tartozik, amit szerettünk volna a Mikulásnak is megmutatni. A csomagolás grafikai kivitelezése cégünk alapítójához, Sipos Gyulához köthető, és büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbben ma Magyarországon felismerik az általunk készített csomagolásokat.

Mikulás a SIPOSPACK-nál

Már már hagyománnyá vált, hogy Mikulás napján beöltözve várjuk a partnereinket. Szokás szerint minden évben megszervezzük karácsonyi stúdió fotózásunkat is, idén már ötödjére. A fotókon az általunk készített Mikulás csomagolás is szerepel, ahogyan az a bejegyzés fő képén is látható.

A tavalyi fotózásról pedig itt láthattok egy rövid videót:

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!