Egyedi szaloncukor-csomagolás digitális nyomtatással

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Egyedi szaloncukor-csomagolás digitális nyomtatással

Az egyedi márkanévvel vagy logóval ellátott szaloncukor-csomagolás egy régóta közkedvelt marketing eszköz, aminek lehetőségével számos vállalat évről-évre él. A digitális nyomtatás elterjedésének köszönhetően azonban olyan ötletek is költséghatékonyan megvalósíthatóak, amelyek korábban csak súlyos költségek megfizetése árán voltak elérhetőek.

Nagyfokú rugalmasság és kreativitás

Ez a digitális technológia például lehetővé teszi azt, hogy akár minden darab szaloncukor a csomagban egyedi csomagolással rendelkezzen; készíthetünk névre szóló darabokat vagy a különböző ízű édességek egyenként egyedi külsőt kaphatnak, illetve egyre népszerűbbek az ún. „fizikai linkek” és QR kódok elhelyezése a csomagoláson, melyeket okostelefonnal beszkennelve egy weboldalra vagy applikációra juttatják a fogyasztót. A digitális nyomtatás tehát nagyfokú rugalmasságot és kreativitást biztosít a termékgyártók számára. Egyedi csomagolásötleteket ebben a bejegyzésben gyűjtöttünk össze nektek.

Demeter csokimennyország

Hogy ezt a gyakorlatban is bemutassuk, ellátogattunk partnerünkhöz, a Demeter Chocolate üzemébe, ahol kézzel készítik a prémium minőségű csokoládét. A vállalat 2020-ban díjat is nyert, a sós-karemellás krémmel töltött édességük lett az év szaloncukra. Demeter Klaudia, a családi vállalkozás kommunikációjáért felelős munkatársa videónkban mesél partneri együttműködésünkről, illet a videóban a szaloncukor-csomagoló gépet is láthatjuk működésben, amit a szakmában röviden csak kecskének neveznek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!