Viblance: egészség trendi tasakba zárva

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Viblance: egészség trendi tasakba zárva

A reggeliző termékek piacára 2016-ban betörő Viblance tavaly november óta működik együtt a Sipos Csoporttal. Szeretnénk nektek bemutatni partnerünket és hogy miben hozott neki újat a velünk való közös munka.

A történet 2016 szeptemberében egy garázsból indult. Két jóbarát pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül vágott bele. Egy dolog volt határtalan: a lelkesedésük és elszántságuk. A kezdeti nehézségek ellenére 2018-ban a garázsból Újpestre költöztek egy 600 nm-es üzembe, azonban a kézműves szellemiséget és technológiát mindmáig megőrizték, folyamataikat nem automatizálták. Ők azok, akik nem felejtették el, hogy honnan jöttek és ennek szellemében a megfelelő alázattal vívják meg mindennapi csatájukat. Mára granolát, zabkását és ropogós müzlit gyártanak és forgalmaznak többféle ízesítésben.

Viblance és a Sipos Csoport 2019 novemberében került először kapcsolatba. A cégcsoport nyomdaipari vállalata, az I Print 4 You Kft. a meglévő flexó termelését kiegészítve, éppen ekkor állította szolgálatba az ország egyetlen,  HP Indigo 20 000 típusú szélespályás digitális nyomdagépét elérhetővé téve ezzel a gyors, fotóminőségű, kliséköltség mentes nyomtatást, akár kis példányszámban is. Babocsai Zsolt, a Viblance Kft. társalapítója úgy fogalmazott, hogy azért is tették le a voksukat az I Print 4 You mellett, mert a megkeresésük idején, nagyon szűkös határidővel kellett csomagolási megoldást találni a Protein- és Szuperkása termékeik számára. Sikerült ennek a kihívásnak megfelelni, és az első megrendelés során 10.000 darab visszazárható, talpas doypack tasak került legyártásra. Az újdonsült csomagolás sikerességét, illetve a gyümölcsöző együttműködést mi sem bizonyítja jobban, mint a pár hónap elteltével bekövetkező második gyártás, amely már az első háromszorosát tartalmazta.

A Sipos Csoporttal, illetve a digitális nyomdai szolgáltatásunkkal való találkozást megelőzően, egyszerű csomagolást alkalmaztak. A Protein- és Szuperkása termékeik nyomatlan, fehér alapszínű doypack tasakokba kerültek, melyekre kézi matricázással kerültek fel az szükséges képi és szöveges elemek. Ez mind a matrica, munkaerő, illetve logisztika tekintetében is kimondottan időigényes volt, valamint a kézi munkafolyamatnak köszönhetően több hibaforrást is rejtett. A jelenlegi megújult csomagolások, már fotóminőségű és teljes felületüket fedő színes és egyedi nyomattal kerülnek gyártásra.

A különlegesen szép csomagolásnak köszönhetően a fogyasztók is újszerű vásárlói élményhez jutottak, melyet remekül példáznak a növekvő eladások is. Az új köntösbe bújt termékek forgalma 2020 első negyedévében jóval meghaladta a 2019-es utolsó negyedévet, amiben meghatározó szerepe volt az új csomagolásnak. A kezdeti három íz pedig azóta két új ízzel bővült.

Bízunk benne, hogy a Viblance új termékeinek sikereihez, mi is hozzájárulhattunk. Nagy örömünkre szolgál, ha szolgáltatásainkkal mi is támogathatjuk Partnereinket, illetve vásárlóik is fokozott lelkesedéssel választhatják kiváló termékeiket!

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!