Pap kolbászműhely: a múlt ízei a jövő csomagolásában

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Pap kolbászműhely: a múlt ízei a jövő csomagolásában

Egyik kedves partnerünket szeretnénk most bemutatni, kinek termékei hagyományörző szellemben a klasszikus ízeket kínálják, azonban a Pap Kolbászműhely mégis a legkorszerűbb, jövőbe mutató módszerekkel dolgozik.
Pap Krisztiánék 2016-ban hozták létre Gödöllőn a hústermékeket gyártó Kolbászműhelyt, ami a 30 éves hagyományokkal rendelkező Pap családról kapta nevét és természetesen a család receptjei szerint készülnek a finomságok. 
Szlogenjük: hagyomány újratöltve – vagyis ötvözik a múltbeli tapasztalatot és ízeket, a modern környezettudatos módszerekkel, hiszen napelem rendszert használnak, összegyűjtik a hulladék- és csapadékvizet, továbbá újrahasznosított papírból készülnek a csomagolások is. A 636 nm-es 12 főt foglalkoztató családias hangulatú üzemük példaértékű a tisztaságáról, egy nap sem telik fertőtlenítés nélkül.
A gyártásra pedig standard bejáratott módszerük van, vékony és vastag kolbászaik előállításához minimum 10 nap érési időre és legalább 1 nap füstölési időre van szükségük. Termékeik kizárólag magyar alapanyagból készülnek, így a logisztikai terhek is optimalizálhatók, első számú alapanyagként pedig, természetesen a kiváló minőségű sertéshús szolgál, melyhez idősebb állatokat vásárolnak feldolgozott formában.
Vásárlóik számos termékcsoport közül választhatnak:
original – eredeti családi recept alapján
optimal – csökkentett  sótartalom
organic – zöldnövények kivonatával (rozmaring), egészségesebb és ízesebb
orbital – sertés vékony kolbász, kízárólag Szegedi eredetvédett erőspaprikával, melynek szlogenje: Egységben az Erő!
Összes termékük adalékanyag-, glutén-, laktóz és szójamentes.
A Pap Kolbászműhely fő szempontja a rövid határidő és a rugalmasság volt, amikor csomagolási igényével megkereste az iPrintet.  10 munkanap alatt, a 12 különböző grafikával rendelkező, összesen 1000 db tasak legyártása nem valósulhatott volna meg az új és Magyarországon egyedülálló szélespályás digitális nyomdagép nélkül.
Természetesen álltunk elébe a kihívásnak és határidőre el is készültünk a kívánt termékek csomagolásával. A kolbászok és szalámik 2 rétegű fóliát kaptak, ahol a belső réteg egy jól hegedő anyagból készült a tökéletes lezárás érdekében, segítve megőrizni a termék minőségét a megfelelő ideig, a külső réteg pedig egy 12 micronos gázzáró PET fólia volt.
A sikeres próbagyártást követően reméljük, hogy a Pap Kolbászműhelyt a jövőben is partnerünk között említhetjük még hosszú éveken át.
További sikereket, a kedves vásárlóiknak pedig élvezetes lakomákat kívánunk!

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!