Semmi sem drágább, mint egy kimaradt lehetőség: digitális nyomtatási megoldások a sipospack csomagolásain

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Semmi sem drágább, mint egy kimaradt lehetőség: digitális nyomtatási megoldások a sipospack csomagolásain

Magyarországon először kínál flexibilis csomagolásra digitális nyomtatási lehetőséget a hajlékonyfalú csomagolóanyagokra is a Sipospack, elérhetővé téve a prémium, személyre szabott csomagolást és a minden eddiginél gyorsabb átfutási idő adta szabadságot, akár kisebb darabszámú megrendeléseknél is!
Az I Print által üzembe állított új HP Indigo 20000-nek köszönhetően a nyomtatás szempontjából kritikus fóliákra és egyéb csomagolóanyagokra is napokon belül rákerülhet a megfelelő grafika digitális minőségben. Kis szériáknál, vagy személyre szabott csomagolásnál nem jelent fajlagosan hatalmas költséget a különböző nyomószerszámok elkészítése, a digitális nyomdagép határtalan szabadságot ad sokféle kreatív esetén is, hiszen nem szükséges hozzá klisé.
A HP Indigo 20000 digitális nyomdagép segítségével pontosan olyan felületre nyomtathatjuk pontosan azt a motívumot, pontosan úgy és pontosan akkor, ahogy és amikor szeretnénk, nem kell kötni kompromisszumot. Sokan vélekednek úgy, hogy a digitális nyomtatás drága, azonban az is bizonyított tény, hogy a jelenlegi megnövekedett termékkínálatot nézve a vásárlók szívesebben vásárolják meg a személyre szabott csomagolást, akár drágábban is, mint a versenytársak termékeit. Elég csak a Coca-Cola névre szóló dobozaira gondolni.
Az sem elhanyagolandó tény, hogy a vásárlók kötődnek a személyre szabott, vagy egyedi csomagolású termékekhez, szívesen fotózzák magukat vele, a közösségi médiában ez megjelenéseket generál az adott terméknek, vagyis újabb funkció teljesül a csomagolásnak köszönhetően. Sok esetben tovább használják az ilyen egyedi csomagolást, elég például egy tömegsport rendezvény reklámzacskóira gondolni. Ha pedig egy csomagolást maguk a fogyasztók hasznosítanak újra, nem szükséges ecsetelni, hogy ennek a környezetre gyakorolt hatása is pozitív.
A környezeti hatások és a fenntarthatóság szempontjából az sem elhanyagolandó, hogy éppen az egyre nagyobb teret nyerő flexibilis csomagolóanyagokra is nyomtathatunk a HP Indigo 20000 digitális nyomógéppel. A merev csomagolások – szószok, konzervek, üdítők csomagolásai – egyre inkább átalakulnak hajlékonyfalú csomagolásokká, különösen igaz ez az egyszer használatos termékekre. A digitális nyomás ezek esetében is kínál megoldást, hogy személyre szabott csomagolást gyárthassunk, vagy szükség esetén – akár termékmintáknál – rendkívül gyors átfutási idővel számilhassunk.

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!