Ridehard&Sipospack: sportolás friss csomagolásban

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Ridehard&Sipospack: sportolás friss csomagolásban

A csomagolásról még felvilágosult embereknek is sokszor az ökológiai lábnyom növelése jut eszébe. A Sipospack üzenetei azonban egészen másról szólnak és a jövőben ezt szeretnénk a Ridehard.hu felületein is közvetíteni a környezettudatos élet híveinek.
Akik sportolnak – főleg a kerékpározók – általában fokozottabban odafigyelnek a környezet védelmére és a modern gazdasági környezetben egy csomagolásipari cégnek is maximális társadalmi felelősségvállalással illik működnie. Ha mindez kellő szaktudással párosul, egy műanyagiparban érdekelt vállalat rengeteget tehet a környezetszennyezés visszaszorításáért. A Ridehard és a Sipospack együttműködésének alapját is ez adta.
A Sipospack Kft-t vezető Sipos család tagjai és a főleg bringás eseményeiről ismert Ridehard.hu alapítója, Takács Tamás természetesen maguk is kerékpároznak szabadidejükben – ez volt a kapcsolódási pont. Sok közös párbeszéd szólt a környezetvédelemről, így arról is, hogy 2019-ben milyen követelményeknek kell megfelelni egy csomagolásnak. Ezekből az derült ki, hogy nem a csomagolást kell mellőzni bizonyos termékek esetében, ellenkezőleg: a megfelelő csomagolást kell kiválasztani.
Napjainkban a csomagolás legtöbb fajtája elérhető abszolút környezetbarát anyagok és környezetbarát gyártástechnológiák alkalmazásával, ilyenek például a 100%-osan lebomló és komposztálható cellulóz alapú fóliák. Szintén kardinális a különböző csomagolások újrahasznosítása, ami a szelektív gyűjtéssel kezdődik, a Sipospack ebben is élen jár, proaktívan is közreműködve környezetvédő megmozdulásokban.
A Ridehard részéről tisztában vagyunk vele, hogy sportolás, például kerékpározás közben is sok hulladék keletkezik. Különösen a tömegsport rendezvényeken: energiazselék, szeletek, műanyagpoharak, frissítőállomásokon keletkező hulladék stb. Együttműködésünk keretében próbálunk majd ezekre is egy minél jobb alternatívát kínálni az illetékeseknek. Valamint szeretnénk közvetíteni azokat a híreket, gondolatokat, amikről nem csak a csomagolóipar iránt érdeklődőknek, hanem minden környezettudatos embernek érdemes tudnia.
A másik oldalon a Sipospack partnereinek és követőinek is szeretnénk felhívni a figyelmét a sportos életmód szépségeire. Elérhető közelségbe hozni a kerékpáros élményeket, melyek nem csak szabadidős tevékenység keretében, de akár a munkába járás szintjén is életmódváltást jelenthetnek. A kezdőrúgás, illetve az első pedálfordulat tehát megtörtént, folytatás következik…


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!