Pléh csárda, ahol a minőség és a hagyomány találkozik

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Pléh csárda, ahol a minőség és a hagyomány találkozik

Pléh Csárda avagy hivatalos nevén, a Bádog Gundel. A hely, ami 30 év alatt szinte semmit nem változott A hely, ahol nincs féladag. A hely, ahol Anthony Bourdain világhírű séf is ájulásig ette magát. A hely, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. Mit is tudhatunk erről a rákospalotai kispiaci „büféről”? Mi a titka a sikerének?
Bábel István tulajdonos több mint 30 éve üzemelteti a helyet. Itt tényleg nincs féladag és minden hatalmas, a salátás táltól kezdve a gigantikus méretű rántotthúsig. A titok a hagyomány és minőség összefonódásában rejlik. Itt alanyi jogon jár a jó. A design mit sem változott az évek során, aki a megszokottra, hazai ízekre vágyik, az nem fog csalódni.
A tulajdonos és legénysége jó kedéllyel szolgálja ki az éhes vendégeket, akik közül számottevő törzsvendéget találni, de aki csak kíváncsiságból ugrott be könnyen megtörténhet, hogy visszatérő vendég lesz. Bár nincs féladag, nem szégyen elcsomagoltatni az ételt, hiszen ki tud megbirkózni egy közel egy kilós rántott hússal? Ez már helyi hagyomány, hogy  szatyorban landol elvitelre a maradék, melyből bőven kitelik még egy főétkezés. Azonban nézzük egy picit jobban meg azt a szatyrot! Pista bácsi megközelítőleg 20 éve dolgozik együtt a Sipospackkal, az egyik legrégebbi megrendelőnk. Környezettudatos szemléletének köszönhetően az elviteles zacskóik már komposztálható, politejsav alapú fóliából készülnek. És hogy miért minket választott Pista bácsi? Nézd meg erről szóló videónkat a Facebookon, melyből minden kiderül!

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!