Lekerül a műanyag fedél az Aldi termékeiről

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Lekerül a műanyag fedél az Aldi termékeiről

A vásárlók dönthették el, hogy fedéllel, vagy fedél nélkül árulják-e a továbbiakban az Aldi saját márkás tejtermékeit.
Ennek folyományaként egy szavazást indítottak április 2-án a bolt Facebook-oldalán, arra kérve a vásárlókat, hogy döntsenek: fedéllel, vagy fedél nélkül akarják-e ezentúl megvásárolni a bolt saját márkás termékeit. Több mint 3600-an adták le a voksukat.
A vásárlók döntése alapján hamarosan az Aldi minden saját márkás tejtermékről lekerül a műanyag fedél. Az áruházláncnál azt írják, hogy az átállás egy hosszabb folyamat lesz, ám éves szinten körülbelül 19 tonnányi műanyag hulladék csökkenést jelent majd.
A kommentelők örültek az áruház lépésének. Volt, aki további ötleteket is adott a műanyaghasználat csökkentésére. Sokan látnák például a nylonzacskókat a bolton kívül vagy örülnének visszaváltható üveges tejnek.
A műanyagok felhasználását csökkentő stratégia részeként az Aldi Magyarországon még 2019-ben kivezet a kínálatából számos, egyszer használatos műanyag terméket, többek között a műanyag evőeszközöket, poharakat, tányérokat és szívószálakat, továbbá tervezi a műanyag fültisztító-pálcika esetében a műanyag helyettesítését alternatív anyaggal.
A diszkontlánc a pékáruknál használható eldobható műanyag kesztyűktől is megválik.

Forrás: https://www.nosalty.hu/ajanlo/vegre-aldi-leszamol-tok-felesleges-dologgal


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!