Gyerekrajzokkal ellátott, újrahasznosított csomagolóanyagból készült uzsonnástáskák várják gazdáikat!

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

Gyerekrajzokkal ellátott, újrahasznosított csomagolóanyagból készült uzsonnástáskák várják gazdáikat!

A Sipos csoport közreműködésével elkészített zacskókat a 7. Kürtőskalács Fesztiválon adják át Október 11-13 között, a városligeti Vajdahunyad várnál.

A meghirdetett játékra 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezhettek, akiknek „Én is szuperhős vagyok, mint Édes Mackó!” jelmondatra kellett rajzokat készíteniük. A képekből a digitális nyomtatásnak köszönhetően egyedi uzsonnástáskát „varázsoltak” a Sipos csoport nyomdájában az IPrint Kft-nél, ahol minden jelentkezőnek a saját rajza kerül majd az ajándékra..

Az elkészült zacskókat Budapesten, a Városligetben, október 11-13. között, a 7. Kürtőskalács Fesztiválon lehet majd átvenni. Ezekhez még ajándékba adnak egy 1000 forintos, Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában levásárolható voucher-t is. A Fesztivál olyan sztárfellépők előadásával is szórakoztatja a látogatókat, mint például a Biebers és Péter Szabó Szilvia.

A Kürtőskalács Fesztivál évről évre bővülő környezettudatos megoldásaival is igyekszik támogatni a zöld életmódváltást. Idén például, már a kürtőskalácsstandok fele is növényi alapú, lebomló csomagolóanyagot használ. Ebben nyújt segítséget nekik a Sipospack Kft, valamint digitális nyomdaüzemük, az I Print Kft. Kft., ahol a frissen üzembe helyezett HP Indigo 20000 nyomdagép készíti el az egyedi uzsonnástáskákat. Ez a gép úttörő technológiát képvisel a csomagolási piacon, ráadásul ezen egyedi termékek elkészítésével, reményeik szerint most még megannyi gyermekarcra is széles mosolyt csalhat.
További technológiai érdekesség, hogy Magyarországon a Sipos csoport, és azon belül az IPrint Kft. kínál először flexibilis csomagoláshoz digitális nyomtatási lehetőséget. Ennek köszönhetően pedig egyedülállóan, már a flexibilis csomagolások is élvezhetik a digitális nyomtatás előnyeit: a prémium, személyre szabott nyomatokat, és a minden eddiginél gyorsabb átfutási idő szabadságát, akár kisebb darabszámú megrendeléseknél is.
Sipos Csoport – Iprint Kft.

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!