A csomagolás, ami nem az, aminek látszik

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

A csomagolás, ami nem az, aminek látszik

A műanyag-, vagy a papírszemét közé dobjam? Egyikbe se! Ránézésre papír és műanyag kombinációja, azonban itt a fólia is cellulóz, azaz 100%-osan lebomló műanyagmentes alapanyagokból készülnek a tasakok.

Azokat az árucikkeket, melyek nyomán a keletkező hulladékot nem mindig van lehetőség szakszerűen gyűjteni, érdemes eleve olyan csomagolással ellátni, ami 100%-osan lebomló és nem károsítja környezetünket. Egy sietősen, útközben elfogyasztott reggeli bagett pont ilyen, a zacskó sajnos ritkán kerül szelektív gyűjtésbe.
A képen látható műanyagmentes csomagolás megoldás a problémára, a kompozit tasak a Sipospack Kft. és a Vinerpack Kft. együttműködésének terméke. A Natureflex fóliatípus cellulóz, vagyis természetes alapú szálakból készül és lebomlása megegyezik a papíréval, tehát háztartási körülmények között is komposztálható, és így lesz része a körforgásos gazdaságnak.
A Sipospack alternatív logója mindig 100%-os garanciát jelent arra nézve, hogy az így jelölt csomagolás cellulóz alapú, teljesen lebomló, műanyagmentes termék. Ezeknek az anyagoknak az alkalmazása tökéletesen beleillik a modern, körforgásos gazdaság alapelveibe, aminek célja a hosszútávon élhető környezet megteremtése.

Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!