K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyert a Sipospack Kft. Sikeres és hosszú távú stratégia kategóriában

Megosztás

Posted by: webbranding Category: Hírek Comments: 0

K&H családi vállalatok kiválósági díjat nyert a Sipospack Kft. Sikeres és hosszú távú stratégia kategóriában

Büszkék vagyunk, hogy idén a K&H Bank családi vállalatoknak létrehozott díját a Sipospack Kft nyerte „Sikeres hosszú távú stratégia” témakörben.
Pályázatunkkal igyekeztünk bemutatni cégünk múltját, a napjainkig elvezető utat és eredményeket, valamint a jövőről alkotott víziónkat.
Egy lehetséges jövőről. A sikeres hosszú távú stratégia nem a sikeresség biztos receptje és főleg nem az üzleti jövőbelátás megváltoztathatatlan elixírje.

A modern világ felgyorsulásával, a hosszú távú jövőkép homályos, a hirtelen bekövetkező változásokra való reakcióidő előtérbe helyeződik. Lehet persze csillogó grafikonokon prezentálni, hogy most hol vagyunk és hol szeretnénk lenni egy, öt vagy akár tíz év múlva, de ez számunkra a mindennapokban mellékes. Tudjuk, hogy nem lehet elérendő célként megjelölni az eredménykimutatás legalsó sorát. Az ott szereplő érték ugyanis nem több, mint egy egyszerű következmény. Következménye az egész éves munkának, az alkotásnak, néha a monotonitásnak, néha pedig a kreativitásnak. A mindennapokon dolgozunk. A szervezettségünkön. A csapatszellem és tudatosság magasabb szintre fejlesztésén.  Úgy érezzük – úgy szeretnénk érezni -, hogy továbbra is a számunkra kijelölt úton haladunk, ha pedig az út elfogy, akkor képesek leszünk magunknak hidakat és új utakat építeni. Köszönjük, a céljaink elérésében a K&H Bank megerősítését és támogatását.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!