Bemutatjuk legújabb, 100%-ban újrahasznosítható csomagolásunkat

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Bemutatjuk legújabb, 100%-ban újrahasznosítható csomagolásunkat

Idén márciusban debütál legújabb termékünk, a SIPOS PePack™ nevet viselő csomagolásunk, ami egyneműségének köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, ezzel az egyik legkörnyezetbarátabb megoldásnak számít majd a csomagolóanyagok piacán. A készterméket számos kutatás és teszt előzte meg, amellyel az volt a célunk, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, ami elősegíti főleg a tengerek tisztaságának megőrzését.

Csak a Földközi-tengerbe évente 230 000 tonna műanyag hulladék kerül.

Forrás: A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN)

100% polietilén csomagolás

A SIPOS PePack™ egy ún. polietilén monofóliából készült csomagolás, ami megfelelően szétválogatva 100%-ban újrahasznosítható, így alkalmas a körforgásos felhasználás számára. A PE anyagból készült csomagolás segítségével partnereink piaci előnyre tehetnek szert és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.

Egyik legnépszerűbb csomagolási forma közé tartozik az ún. Doypack (talpas tasak) csomagolás, ami a SIPOS PePack™ csomagolás elsődleges változata. Azonban ügyfeleink számára bármilyen formában és változatban tudunk készíteni polietilén csomagolást. Mintát érdeklődőink számára postán is tudunk küldeni, amit az info@sipospack.hu címen jelezhetnek.

Elérhető színek:

  • átlátszó
  • fehér

Univerzálisan használható csomagolás

Folyékony, pépes és darabos termékek és egyéb élelmiszerek csomagolására gond nélkül alkalmazható a SIPOS PePack™ csomagolása, valamint önzáró, azaz simítózáras (doybag) verzióban is el tudjuk készíteni.

SIPOSPACK-nál nap mint nap foglalkozunk újrahasznosítható csomagolóanyagokkal és számos tanulmány ismeretében alkalmazzuk a körforgásos gazdaság számára ideális megoldásokat, így a legtöbb termék számára tudunk ajánlani ideális csomagolóanyagot és csomagolást.

*

Ha szeretnél inspirációt nyerni ahhoz, hogy milyen csomagolást válassz termékednek, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

 


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!